Άρης: Παίρνει μεγάλο ρίσκο ο Μάντζιος κόντρα στη Λαμία!

Ο Άρης υποδέχεται την Λαμία. Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνει ο Μάντζιος. Η 11άδα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Άρης ανοίγει την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής στη Stoiximan Super League για το 2023. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τη Λαμία

(17.00, Νοvasports 2HD) στο «Βικελίδης», την ομάδα που στο πρώτο γύρο έκανε ζημιά στους Θεσσαλονίκεις και προκάλεσε και την αλλαγή προπονητή, με τον Μάντζιο να διαδέχεται τον Τερζή.

Μετά από ένα ματς με τον ΟΦΗ που ο Άρης δεν κατάφερε να το «τελειώσει» γρήγορα, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, και κατά συνέπεια να μην γίνει διαχείριση δυνάμεων ενοψει της σημερινής αναμέτρησης, ο Μάντζιος αποφάσισε να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο!

Nα παρατάξει ακριβώς την ίδια 11άδα μέσα σε διάστημα λιγότερο των 72 ώρων! Αν και κόντρα στον ΟΦΗ όλες οι αλλαγές με εξαίρεση εκείνη του Βερτσράτε αντί του Πάρντο, έγιναν μετά το 80′, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να μην αλλάξει τίποτα όσον αφορά στα πρόσωπα με τα οποία ο Άρης θα ξεκινήσει στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

H αλήθεια είναι οτι ειδικά στην αμυντική γραμμή, επιλογές και εναλλακτικές δεν υπάρχουν, αφού Φεράρι, Βέλεθ είναι εκτός αποστολής.
Οντουμπάτζο, Μοντόγια στα άκρα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς στις θέσεις των στόπερ και Κουέστα κάτω από τα δοκάρια. Στη μεσαία γραμμή ο Ζουλ θα είναι το καθαρό «6άρι» με τους Νταρίντα και Πάρντο να συμπληρώνουν την τριάδα.  Ίδια και απαράλλαχτη και η επιθετική τριπλέτα με τους Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ στα «φτερά» και τον Μορόν στην κορυφή.

Πλην των Φεράρι, Βέλεθ, ο Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του και τους Παναγίδη, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Μανού Γκαρθία, Δεληζήση και Ντουκουρέ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Καλαμάτα, αλλά ο Ιβοριανός δεν το σκέφτηκε καν!

Aπό την άλλη η Λαμία που αγνοεί τη νίκη πέντε αγωνιστικές (μια ισοπαλία, τέσσερις ήττες) και τον Βόκολο να… στηρίζεται με ότι αυτό συνεπάγεται, προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στην 11άδα της, έχοντας νέα πρόσωπα τους Κορνέζο, Αμαράλ, Νούνιες και Ακούνια.

Διαιτητής του αγώνα ο Βάτσιος, βοηθοί οι Παπαδάκης, Διαμαντής, 4ος ο Κατσικογιάννης, και στο VAR ο Φωτιάς με τον Μπουξμπάουμ.

Άρης – Λαμία – Οι 11άδες του αγώνα

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ζουλ, Πάρντο, Νταρίντα, Μενεντες, Σουλεϊμάνοφ, Μόρον.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλούλης, Σλίβκα, Καρλίτος, Ακούνια.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα