World Tennis League: Στον τελικό οι Kites (vids)

Μπορεί αυτή τη φορά η ομάδα των Kites να μην κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στην αναμέτησή τους κόντρα στους Hawks των Ίγκα Σφιόντεκ, Χούμπερτ Χουρκάτς, Καρολίν Γκαρσία και Κάσπερ Ρουντ, ωστόσο παρά την ήττα πήραν την πρόκριση για τον τελικό για 2η σερί χρονιά στο τουρνουά επίδειξης World Tennis League που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι. 

Here we come @GrigorDimitrov @ArynaSabaIenka @steftsitsipas @paulabadosa #WTL #WorldTennisLeagueS2 #Tennis #UAE #YasIsland #MadeOfSteel #SteelArmy pic.twitter.com/Rfoz5tSOb8

SG Kites (@SG_Kites) December 23, 2023

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Λόιντ Χάρις, Πάουλα Μπαντόσα και Αρίνα Σαμπαλένκα αγωνίστηκαν για 2η σερί ημέρα χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά που την πρεμιέρα ένιωσε ενοχλήσεις στη τραυματισμένη μέση του, ωστόσο ξεκίνησαν με νίκη στα διπλά με τους Ντιμιτρόφ και Χάρις να επικρατούν των Χουρκάτς και Ρουντ με 6-4. 

Serving Punches @paulabadosa @SabalenkaA #WTL #WorldTennisLeagueS2 #Tennis #UAE #YasIsland #MadeOfSteel #SteelArmy pic.twitter.com/uzeu95S1rw

— SG Kites (@SG_Kites) December 23, 2023

Γκαρσία και Σφιόντεκ απάντησαν για την ομάδα των Hawks κερδίζοντας τις Μπαντόσα και Σαμπαλένκα με 6-3 παίρνοντας προβάδισμα με 10-9. Η Σαμπαλένκα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Kites (15-14) κερδίζοντας τη Σφιόντεκ με 6-4, ωστόσο στο τελευταίο μονό ο Ρουντ κέρδισε τον Ντιμιτρόφ με 6-4 με τους Hawks να επικρατούν με 20-19, αλλά τους Kites να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό. 

That Forehand #WTL #WorldTennisLeagueS2 #Tennis #UAE #YasIsland #MadeOfSteel #SteelArmy pic.twitter.com/AyGZqqkEds

— SG Kites (@SG_Kites) December 23, 2023

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Eagles που κέρδισαν τους Falcons με 22-18. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στην πρεμιέρα με τους Kites να επικρατούν της παρέας των Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ με 27-22. 

The post World Tennis League: Στον τελικό οι Kites (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα