Davis Cup: Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το Ελλάδα – Ρουμανία

Το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων ανοίγει τις πύλες του το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου 2024 για να φιλοξενήσει την κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής ομάδας των ανδρών με αντίπαλο τη Ρουμανία, για τα play-offs του World Group 1 του Davis Cup. Στη συνάντηση θα δώσει το «παρών» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τα ημερήσια εισιτήρια

ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους ξεκίνησε από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ καλεί την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τη Ρουμανία.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα καταφέρει και κερδίσει τη Ρουμανία θα προκριθεί στο World Group I και θα αγωνιστεί (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) κόντρα σε μια από τις 12 ομάδες που ηττήθηκαν από τα προκριματικά του World Group που θα διεξαχθούν επίσης τον Φεβρουάριο. 

Σε αντίθετη περίπτωση η Εθνική ομάδα θα υποβιβαστεί στο World Group II όπου και θα αντιμετωπίσει (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) μια από τις 12 νικήτριες ομάδες των play-offs του World Group II. 

The post Davis Cup: Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το Ελλάδα – Ρουμανία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα