Wimbledon: Ξεχωρίζει το…blockbuster Τσιτσιπάς – Μάρεϊ

09:01 6/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Αναμφίβολα το παιχνίδι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα από το πρόγραμμα της Πέμπτης είναι αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ (για τον 2ο γύρο) το οποίο και θα κλείσει τη δράση στο κεντρικό court. 

Αυτή θα είναι η 3η μεταξύ τους συνάντηση, η 2η σε Grand Slam μετά από το θρίλερ του US Open του 2021 το οποίο ολοκληρώθηκε στα 5 set με τον Τσιτσιπά

να παίρνει την πρόκριση μετά από 4 ώρες και 49 λεπτά! 

Ωστόσο, θα είναι η 2η σε γρασίδι καθώς οι δύο τους είχαν αναμετρηθεί πέρσι στη Στουγκάρδη (Boss Open) με τον Μάρεϊ αυτή τη φορά να βγαίνει νικητής στα 2 set παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό του τουρνουά. 

Το πρόγραμμα το κεντρικό court θα ανοίξει στις 15:30 GR με την αναμέτρηση του Κάσπερ Ρουντ με τον Λίμα Μπρόουντι στην 1η μεταξύ τους συνάντηση, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας των γυναικών με την πάντα επικίνδυνη στο γρασίδι, Αλιζέ Κορνέ να παίζει απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Έλενα Ριμπάκινα. 

Στις 15:00 GR θα ξεκινήσουν οι αγώνες στο court No1 με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αντιμετωπίζει τον προερχόμενο από τα προκριματικά Χάις Μπράουερ, ενώ αμέσως μετά θα κοντραριστούν η Σλόουν Στίβενς με την Ντόνα Βέκιτς. Το πρόγραμμα στο 2ο μεγαλύτερο court του Wimbledon θα κλείσουν οι Τζέσικα Πεγκούλα με την Κριστίνα Μπούκσα. 

Σημαντικές αναμετρήσεις ωστόσο υπάρχουν και στα άλλα court με την Ελίζε Μέρτενς και την Ελίνα Σβιτολίνα να ανοίγουν την αυλαία (13:00 GR) στο court No2, με τους Ρώσους Αντρέι Ρούμπλεφ και Ασλάν Καράτσεφ να ακολουθούν, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Αντριάν Μαναρινό με τον Ρώσο να θέλει τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από το πρόσφατο τουρνουά του Libema Open. 

Θυμίζουμε ότι Μεντβέντεφ και Μαναρινό είχαν αναμετρηθεί και στο Wimbledon του 2018 (3ο γύρο) όπου και πάλι ο Γάλλος είχε βγει νικητής μετά από ένα επικό παιχνίδι των 5 set.

Στο αυρινό πρόγραμμα θα αγωνιστεί και ο Σταν Βαβρίνκα που θα παίξει κόντρα στον ανερχόμενο Αργεντινό Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι (court No3) με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον 3ο γύρο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ το παιχνίδι που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στο court No14 με τον Αμερικανό Μπεν Σέλτον να παίζει κόντρα στον Σέρβο Λάσλο Τζέρε. 

Ο νικητής από αυτήν την αναμέτρηση θα παίξει με έναν εκ των Στέφανο Τσιτσιπά και Άντι Μάρεί στον 3ο γύρο τουρνουά. 

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Ξεχωρίζει το…blockbuster Τσιτσιπάς – Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα