Wimbledon: Πρώτη νίκη καριέρας για Ρούνε (vid)

20:47 5/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Χόλγκερ Ρούνε ολοκλήρωσε τη νίκη του κόντρα στον Βρετανό και Νο371 του κόσμου Τζορτζ Λόφχαγκεν με 7-6(4), 6-3, 6-2 σημειώνοντας την 1η νίκη στην καριέρα του στο Wimbledon παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τον 2ο γύρο. 

Ο Δανός, ο οποίος είχε πάρει το 1ο set στο παιχνίδι που ξεκίνησε την Τρίτη, αλλά διακόπηκε λόγω βροχής, ενώ με την επιστροφή των δύο παικτών την Τετάρτη επικράτησε και στα επόμενα 2 set

φτάνοντας στην επόμενη φάση. 

Ο Νο6 του κόσμου στηρίχθηκε στο πολύ καλό service του, κερδίζοντας το 81% των πόντων πίσω από το πρώτο service (47/58), ενώ κατάφερε να σβήσει και τα 5 break-points του Βρετανού. 

Το 1ο set (έγινε την Τρίτη) κρίθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Ρούνε αν και βρέθηκε πίσω με 2/0, στη συνέχεια κέρδισε τους 7 από τους 9 πόντους κατακτώντας το set προτού ξεκινήσει η βροχή. 

Την Τετάρτη, ο Ρούνε ξεκίνησε την αναμέτρηση με break (2-0), μετά από ένα δύσκολο hold όπου χρειάστηκε να σβήσει 3 break-points, το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος του set διευρύνοντας το προβάδισμα σε 2-0. 

Στο 3ο set τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Δανό, ο οποίος με 2 break έφτασε στο 5-1 και στη συνέχεια έκλεισε το ματς με 6-2 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ματέο Αρνάλντι και Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα.

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Πρώτη νίκη καριέρας για Ρούνε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα