Τσιτσιπάς: “Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει με τον Μάρεϊ” (vid)

22:57 5/7/2023 - Πηγή: Tennis24

O Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να “επιβιώσει” σ’ ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ, με τον Έλληνα τενίστα να αντιμετωπίζει την Πέμπτη στο τελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court τον δύο φορές πρωταθλητή του τουρνουά, Άντι Μάρεϊ, γνωρίζοντας ότι το κοινό θα είναι στο πλάι του Βρετανού.

“Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει κόντρα στον Μάρεϊ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε τέτοιο ματς. Θυμάμαι το 2013 όταν είχα δει τον πρώτο του τίτλο στο Wimbledon.

Γενικά έχω δει πολλούς αγώνες του, αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το άθλημα μας και τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολος παίκτης, είναι σαν να ζει συνέχεια σε αυτά τα court. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε στο κεντρικό court.”, είπε ο Τσιτσιπάς

Όσο για το ματς με τον Τιμ ο Τσιτσιπάς δήλωσε: “Ήμουν εδώ 4 ώρες. Για μια στιγμή νόμιζα πως θα κάναμε ότι ο Ίσνερ και ο Μαχούτ. Ήταν ένα από τα πολύ καλά παιχνίδια που έχω δώσει με τον Τιμ και ήταν πολύ δύσκολο. Παλέψαμε σκληρά, ελπίζω το κοινό να το απήλαυσε. Του εύχομαι τα καλύτερα”

"I'm not expecting anyone to support me!" @steftsitsipas knows what to expect from the #Wimbledon crowd against @Andy_Murray… pic.twitter.com/YmwI6Fp9Et

Wimbledon (@Wimbledon) July 5, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει με τον Μάρεϊ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα