Wimbledon: Την Δευτέρα η πρεμιέρα της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό Wimbledon την Δευτέρα (27/6) στο τελευταίο παιχνίδι στο court 2. 

Η Ελληνίδα τενίστρια στην 6η συμμετοχή της στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου Ζόι Χάιβς σε μια αναμέτρηση,

η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 19:00 GR. 

Αυτή θα είναι η 13η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα σε παίκτριες από την Αυστραλία μετρώντας 6 νίκες και 6 ήττες, ωστόσο οι τρεις ήττες από αυτές ήταν απέναντι στην πρώην Νο1 του κόσμου Άσλεϊ Μπάρτι. 

Απόλυτη ισορροπία (νίκες-ήττες) υπάρχει και στις αναμετρήσεις της κόντρα σε Αυστραλές σε Grand Slam με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει ρεκόρ 2-2 με το πιο πρόσφατο παιχνίδι να είναι αυτό απέναντι στην Αλιά Τομλιάνοβιτς στο Roland Garros του 2020 με τη Σάκκαρη να επικρατεί 6-0, 7-5. 

Την αυλαία στο συγκεκριμένο court θα ανοίξουν οι Κάμερον Νόρι και Πάμπλο Αντουχάρ (13:00 GR), ενώ στη συνέχεια θα παίξουν οι Ανέτ Κόνταβεϊτ κόντρα στην Αμερικανίδα Μπερνάντα Πέρα. 

Στο 3ο παιχνίδι της ημέρα στο court 2 θα παίξουν οι Γιανίκ Σίνερ και Σταν Βαβρίνκα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Ζόι Χάιβς. 

Την Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα και ο κάτοχος του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοκορεάτη Σουνγού Κβον (15:30 GR), αλλά και η Έμμα Ραντουκάνου η οποία θα αντιμετωπίσει την έμπειρη Βελγίδα Άλισον φαν Έετφανκ, ενώ το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο κεντρικό court θα κλείσει ο Άντι Μάρεϊ με τον Αυστραλό Τζακ Ντάκγουορθ. 

Στο court 1 πρεμιέρα θα κάνει η Ονς Ζαμπέρ απέναντι στη Σουηδή Μίριαμ Μπιόρκλουντ (15:00 GR), ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί ο Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ, με τις Αντζελίκ Κέρμπερ και Κριστίνα Μλαντένοβιτς να παίζουν στον κλείσιμο του προγράμματος στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Wimbledon

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Την Δευτέρα η πρεμιέρα της Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα