Τσιτσιπάς: “Ο Μπαουτίστα μου έκανε τη ζωή δύσκολη” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπλεξε το εγκώμιο του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, λίγες στιγμές μετά το τέλος του μεταξύ τους τελικού στο Mallorca Championships.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά κόπων και βασάνων, κατάφερε να κατακτήσει τον 9ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του και 1ο στο γρασίδι, όμως κατά την απονομή, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, για τον αντίπαλό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ρομπέρτο, συγχαρητήρια. Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές στο Tour. Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω για σήμερα, διότι μου έκανες τη ζωή δύσκολη, αλλά σου αξίζουν συγχαρητήρια

για όλα όσα έχεις κάνει στο τένις.

Έχεις αποδείξει πολλάκις την αξία σου, ειδικά κόντρα στους κορυφαίους τενίστες του κόσμου και σε ευχαριστούμε για αυτά που έχεις δώσει στο άθλημά μας.

Ευχαριστώ επίσης, την οικογένειά μου και τους χορηγούς μου, για όλα όσα μου έχουν δώσει και έχουν κάνει τη ζωή μου καλύτερη. Ευχαριστώ και τους Έλληνες που βρέθηκαν εδώ για να με στηρίξουν.



Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο σήμερα, με κάνατε να νιώθω σαν στο σπίτι μου, μου δώσατε ενέργεια και ήταν πολύ ωραίο για ένα τουρνουά πριν το Wimbledon. Φυσικά, ευχαριστώ τα ball kids που κάνουν φοβερή δουλειά.

Τραυματίσαμε μερικά αυτή την εβδομάδα και δεν ήταν ωραίο, όμως όλοι όσοι βοήθησαν για να διεξαχθεί η διοργάνωση, αξίζουν συγχαρητήρια.”

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Ο Μπαουτίστα μου έκανε τη ζωή δύσκολη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα