WTA Linz: Νικηφόρα πρεμιέρα για Σαμπαλένκα

Η Αρίνα Σαμπαλένκα για την τρίτη μέρα του τουρνουά που διεξάγεται στο Λιντζ της Αυστρίας επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί απέναντι στην Τζάσμιν Παολίνι και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας, η Νο.1 του κυρίως ταμπλό Λευκορωσίδα, παρότι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι επικράτησε τελικά με 6-4, 6-4, επί της αξιόμαχης Παολίνι. 

Η 22χρονη τενίστρια αν και βρέθηκε να χάνει με 4-1, όντας ένα μπρέικ πίσω, κατάφερε και πήρε πέντε συνεχόμενα games για να

κατακτήσει το εναρκτήριο σετ.

Οι 7 άσσοι στο πρώτο σετ και τα τεράστια ποσοστά στους κερδισμένους πόντους στα πρώτα σερβίς της(80% 16/20) ήταν το κλειδί για να καταφέρει να κάνει την ανατροπή η Σαμπαλένκα

Η 24χρονη Ιταλίδα προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο σετ, ωστόσο ακόμη και όταν πήρε πίσω το μπρέικ το οποίο είχε δεχθεί για να ισοφαρίσει σε 4-4 games, δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι. 

Η Αρίνα Σαμπαλένκα στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει την Στέφανι Βόγγελ, Νο.124 στο κόσμο, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Κούζμοβα με 7-6(3), 6-3. 

Η 30χρονη Ελβετίδα έχοντας ως «όπλο» και κύριο χαρακτηριστικό το πολύ καλό πρώτο σερβίς, με τεράστια ποσοστά κερδισμένων πόντων(89%, 39/44), πήρε τη σπουδαία πρόκριση και τώρα θα τεθεί αντιμέτωπη με μια πολύ μεγάλη πρόκληση, απέναντι στο φαβορί του τουρνουά.

LINZ WTA DRAW- OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post WTA Linz: Νικηφόρα πρεμιέρα για Σαμπαλένκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα