WTA Finals: Συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών στο Κανκούν

Από το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) θα ξεκινήσει η δράση στο Κανκούν του Μεξικού, τόσο στα διπλά όσο και στα μονά των WTA Finals, κατά τα οποία διακυβεύονται τα 3 εναπομείναντα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης.

Στις 22:00 GR θα συνεχίσουν τη χθεσινή τους αναμέτρηση Έλενα Ριμπάκινα και Αρίνα Σαμπαλένκα, με την 25χρονη Λευκορωσίδα να έχει κερδίσει το πρώτο set

(6-2), όμως η Καζάκα έχει τον πρώτο λόγο στο δεύτερο, απέχοντας ένα service game από την ισοφάριση (5-3).

Οι διακοπές λόγω της βροχής και του έντονου αέρα στην περιοχή δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του αγώνα, και έτσι ο «τελικός» του Bacalar Group θα συνεχιστεί απόψε, με τις δύο τενίστριες να διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Στο άλλο παιχνίδι, η Τζέσικα Πεγκούλα έκανε το 3/3 και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου, κερδίζοντας την Μαρία Σάκκαρη με 6-3, 6-2, μέσα σε 79 αγωνιστικά λεπτά. Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, και ολοκληρώθηκε μετά από κάποιες διακοπές λόγω των καιρικών συνθηκών.

Μετέπειτα, τη σκυτάλη θα πάρει η αναμέτρηση μεταξύ των Κόκο Γκοφ και Μαρκέτα Βοντούσοβα, που αναμένεται να αρχίσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:00 GR), ενώ μετά από αυτό θα ακολουθήσει το ματς ανάμεσα στην πρωτοπόρο του Chetumal Group, Ίγκα Σφιόντεκ, και την Ονς Ζαμπέρ (02:00 GR).

Όλα είναι ανοιχτά στον εν λόγω όμιλο, με την 22χρονη Πολωνή να έχει ναι μεν τον πρώτο λόγο για την πρωτιά, αλλά δεν την έχει εξασφαλίσει ακόμα καθώς χρειάζεται έστω ένα set για να το πετύχει.

Από την άλλη, Κόκο Γκοφ και Ονς Ζαμπέρ είναι στο 1/1 και μετρούν από δύο κερδισμένα και χαμένα sets, ενώ η Βοντρούσοβα είναι στο 0/2 και διατηρεί απλώς μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση. Κάθε set μετράει, ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος να χρειαστεί να μετρηθούν και τα games.

WTA FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+7h)

The post WTA Finals: Συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών στο Κανκούν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα