Vienna Open: Μεγάλο ματς στην 8αδα της Βιέννης

Με τους αγώνες της προημιτελικής φάσης συνεχίζεται σήμερα το κορυφαίο τουρνουά της εβδομάδας που διεξάγεται στη Βιέννη και ανήκει στη σειρά ATP 500, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των top τενιστών που θα αγωνιστούν στο Nitto ATP Finals του Λονδίνου.

Ο κάτοχος του τίτλου και κορυφαίος τενίστας της διοργανώτριας χώρας, Ντόμινικ Τιμ θα έχει ένα δύσκολο ματς στην προσπάθεια υπεράσπισης του

τροπαίου στη γενέτειρά του καθώς αντιμετωπίζει έναν από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες στο tour.

Στο δεύτερο προγραμματισμένο παιχνίδι της ημέρας (17:00GR), ο 26χρονος Αυστριακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αντρέι Ρούμπλεφ που έχει φετινό ρεκόρ 36-7, με τέσσερις ATP τίτλους στη χρονιά και τεράστιο κίνητρο αφού διεκδικεί ένα από τα δύο τελευταία εισιτήρια για την παρθενική του συμμετοχή στο ATP Finals.

Τιμ και Ρούμπλεφ θα αναμετρηθούν για 4η φορά, με τον Αυστριακό να προηγείται 2-1 στις νίκες.

Ο νικητής θα διασταυρωθεί στα ημιτελικά με τον αντίστοιχο του ζευγαριού Μεντβέντεφ-Άντερσον οι οποίοι θα ανοίξουν το πρόγραμμα των προημιτελικών (15:00GR).

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, στην αναμέτρηση (19:00GR) με τον lucky loser, Λορένζο Σονέγκο ενώ στο τελευταίο ματς της Παρασκευής ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα αναμετρηθεί με τον Ντάνιελ Έβανς.

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

The post Vienna Open: Μεγάλο ματς στην 8αδα της Βιέννης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα