US Open: Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών στη Νέα Υόρκη

11:55 6/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Με τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες συνεχίζεται η δράση στο US Open, μετά από μία ημέρα η οποία μας χάρισε συναρπαστικές και δραματικές αναμετρήσεις. 

Την αρχή στο Arthur Ashe (19:00 GR) θα κάνουν οι Ματέο Μπερετίνι και Κάσπερ Ρουντ με τον Ιταλό να προηγείται μεν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (3-2), από την άλλη όμως παραμένει χωρίς νίκη κόντρα σε Top-10 παίκτη σε επίπεδο Grand Slam

έχοντας 10 σερί ήττες! 

Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Μπερετίνι κατάφερε να κερδίσει παίκτη πρώτης 10άδας ήταν το 2021 στο ATP Cup όπου επικράτησε του Ντόμινικ Τιμ.

Η αναμέτρηση Μπερετίνι Τιμ έρχεται μερικούς μήνες μετά από την επικράτηση του Νορβηγού στον τελικό του Γκσταντ με 4-6, 7-6(4), 6-2. 

Στον άλλο προημιτελικό των ανδρών ο Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι δύο τους θα συναντηθούν για 2η φορά σε Grand Slam μετά από το επικό παιχνίδι του Australian Open το 2020 με τον Αυστραλό να επικρατεί στα 5 sets, τα 4 των οποίων κρίθηκαν στο tie-break.

Κύργιος και Χαρτσάνοφ θα κλείσουν το πρόγραμμα στο κεντρικό court σε μια αναμέτρηση η οποία αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν τις 03:30 GR.

Στον πρώτο χρονικά προημιτελικό των γυναικών η φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Ονς Ζαμπερ θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική σε αυτό το τουρνουά Άιλα Τομλιάνοβιτς, με την Τυνήσια να μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στο χωμάτινο Masters της Ρώμης εκεί όπου η Ζαμπέρ επικράτησε με 7-5, 6-2 φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό…

Στον άλλον προημιτελικό με τον οποίον θα ξεκινήσει το βραδινό πρόγραμμα (02:00 GR) η Κόρι Γκοφ θέλει να φτάσει ψηλά σε ένα ακόμη Grand Slam, μετά τον τελικό του Roland Garros, κόντρα όμως στη…διαστημική Καρολίν Γκαρσία η οποία διανύει εξαιρετικό μήνα! 

Η Αμερικανίδα, η οποία θα έχει πλάι της και το κοινό στο Arthur Ashe έχει συναντήσει τη Γαλλίδα δύο φορές, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post US Open: Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών στη Νέα Υόρκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα