US Open: Συμπληρώνονται τα ζευγάρια των προημιτελικών

11:14 4/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Με τη 2η δόση των αναμετρήσεων της φάσης των “16” συνεχίζεται η δράση στη Νέα Υόρκη με το πρόγραμμα στο κεντρικό court του Arthur Ashe να ανοίγει στις 19:00 GR με την αναμέτρηση της Αμερικανίδας Τζέσικα Πεγκούλα κόντρα στην συμπατριώτισσά της Μάντισον Κις. 

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν και το 2022 στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο με την Πεγκούλα να φτάνει στη νίκη στα 2 sets με 6-4, 7-5 παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο

μεγαλύτερο court τένις στον κόσμο, θα συνεχιστεί με τον αγώνα του κάτοχου του τίτλου Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον ανερχόμενο Ιταλό Ματέο Αρνάλντι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει περίπου στις 21:00 GR.

Το βραδινό πρόγραμμα θα ανοίξουν (02:00 GR) Ντάρια Κασάτκινα και Αρίνα Σαμπαλένκα σε μια επανάληψη της πρόσφατης αναμέτρησής τους στο Σινσινάτι με την Σαμπαλένκα να επικρατεί εύκολα στα 2 sets ενώ συνολικά προηγείται με 4-2 νίκες απέναντι στην Ρωσίδα. 

Στο τελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court (04:00 GR) θα πραγματοποιηθεί ο πιο ενδιαφέρον αγώνας της Δευτέρας με τον Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να έχε κερδίσει στις τελευταίες 3 αναμετρήσεις του (3-1), συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης του US Open του 2021 και πάλι στον ίδιο γύρο με τον Ζβέρεφ να κερδίζει με straight sets. 

Στο Louis Armstrong η Αμερικανίδα Πέιτον Στερνς θα παίξει κόντρα στην Τσέχα και πρωταθλήτρια του Wmbledon, Μαρκέτα Βοντρούσοβα σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00 GR, ενώ θα ακολουθήσει το ματς του Βρετανού Τζακ Ντρέιπερ με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. 

Αμέσως μετά η Όνς Ζαμπέρ θα κοντραριστεί με την Κινέζα Κινγουέν Ζενγκ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα παίξει απέναντι στον Άλεξ ντε Μινόρ με τον Ρώσο να θέλει τη ρεβάνς για τον πρόσφατο αποκλεισμό του από τον Αυστραλό στα προημιτελικά του Τορόντο. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Συμπληρώνονται τα ζευγάρια των προημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα