Φριτς: “Καλή ευκαιρία για την πρώτη μου νίκη κόντρα στο Νόλε”

10:31 4/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Στον πρώτο του προημιτελικό στο US Open και δεύτερο σε Grand Slam, θα αγωνιστεί ο Τέιλορ Φριτς ο οποίος θα αντιμετωπίσει για 8η φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ευελπιστώντας να πετύχει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Σέρβο πρωταθλητή.

Ο 25χρονος Αμερικανός, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο US Open και την Κυριακή

επικράτησε 7-6(2), 6-4, 6-4 του Ντόμινικ Στρίκερ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “8” του Grand Slam της πατρίδας του.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο 23ων Grand Slam, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος λίγο αργότερα κέρδισε ελεγχόμενα 6-2, 7-5, 6-4 τον Μπόρνα Γκόγιο, σφραγίζοντας το σπουδαίο ραντεβού με τον Φριτς στην 8αδα.

“Με έχει κερδίσει εφτά φορές. Κανένας στο tour δεν έχει παρόμοιο ρεκόρ απέναντί μου οπότε ελπίζω ότι κάποια στιγμή αυτό θα τελειώσει. Οι προημιτελικοί στο US Open, θα ήταν ωραία στιγμή για να γίνει αυτό” είπε ο Φριτς ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης.

Τζόκοβιτς και Φριτς συναντήθηκαν πριν δυο εβδομάδες στο Cincinnati Masters, με τον Σέρβο να επικρατεί 6-0, 6-4 στα προημιτελικά, πριν πανηγυρίσει τον 39ο Masters τίτλο της καριέρας του με νίκη επί του Αλκαράθ σε έναν συγκλονιστικό τελικό.

“Είναι καλό που συνέβη στο Σινσινάτι. Δεν είναι ότι απαραίτητα έπρεπε να αλλάξω κάτι αλλά δεν ήμουν στα καλύτερά μου εκείνη την ημέρα. Χαίρομαι γι’αυτό γιατί πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά στο ματς που έρχεται. Δεν έχω τίποτα να χάσω.

“Δεν πρόκειται να υπερβάλω. Δεν πρόκειται να κάνω κάτι διαφορετικό, επειδή παίζω με τον Νόβακ. Θα προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου, θα παίξω για μένα και θα έχω πίστη πως αν παίξω καλά, είναι αρκετό” πρόσθεσε ο Φριτς

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post Φριτς: “Καλή ευκαιρία για την πρώτη μου νίκη κόντρα στο Νόλε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα