US Open: Στις “8” η ασταμάτητη Γκαρσία (vids)

23:58 4/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Καρολίν Γκαρσία συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της το τελευταίο διάστημα, μια πορεία που δεν κατάφερε να σταματήσει η Αμερικανίδα, Άλισον Ρίσκε, με τη Γαλλίδα να επικρατεί με 6-4, 6-1 εξασφαλίζοντας το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά του US Open φτάνοντας παράλληλα τις 12 σερί νίκες. 

Η Νο17 του κόσμου χρειάστηκε 84 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Ρίσκε, έχοντας 8 άσους (3 διπλά λάθη) σημείωσε 30 winners, έναντι μόλις 7 της Ρίσκε, υπέπεσε σε 23 αβίαστα, ενώ ήταν και άκρως αποτελεσματική

στις ευκαιρίες για break τελειώνοντας το ματς με 3/4.

Στο 1ο set η Γαλλίδα χρειάστηκε μόλις ένα break κι αυτό στο τέλος του set, για να πάρει προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο σκέλος του αγώνα κυριάρχησε απόλυτα στο court, καθώς με διπλό break έφτασε στο 5-1. 

Έστω και αργά, η Ρίσκε προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, σβήνοντας 4 match-points της Γκαρσία, αλλά και σπαταλώντας 3 break-points. Στο 5ο match-point η Γκαρσία κατάφερε να κλείσει το ματς και να προκριθεί στα προημιτελικά.

Αυτή θα είναι η μόλις 2η φορά που η Γαλλίδα φτάνει στην 8άδα ενός Grand Slam, σπάζοντας την…κατάρα κόντρα στη Ρίσκε από την οποία είχε χάσει στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους. 

Η Γαλλίδα στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Κόρι Γκοφ που κέρδισε 7-5, 7-5 την Ζανγκ στον άλλον αγώνα της ημέρας.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post US Open: Στις “8” η ασταμάτητη Γκαρσία (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα