US Open: Ο Ρούμπλεφ νίκησε τον Μονφίς και μπήκε στους “32” (vid)

03:27 1/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Με μια ουσιαστική εμφάνιση ο Αντρέι Ρούμπλεφ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γκαέλ Μονφίς επικρατώντας με 6-4, 6-3, 3-6, 6-1 μετά από 2 ώρες και 23 λεπτά, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο του US Open για 6η φορά στην καριέρα του, αλλά και 5 συνεχόμενη. 

Ο Ρώσος έδειξε συνέπεια από τη θέση του service σε αντίθεση με τον Μονφίς ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση

με 13 διπλά λάθη (8 άσοι), αλλά και 47 αβίαστα λάθη την ίδια ώρα που ο Ρούμπλεφ είχε 32. 

Στο 1ο set ο Γάλλος απάντησε στο break του Ρούμπλεφ (4-2), μειώνοντας σε 4-3 και στη συνέχεια ισοφαρίζοντας σε 4-4, αλλά λίγο αργότερα ο Νο8 του κόσμου με νέο break και πλέον καθοριστικό, έκλεισε το set με 6-4 κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο set ο Μονφίς ξεκίνησε με break (1-0) για να ακολουθήσουν από εκεί και πέρα 4 διαδοχικά games από τον Ρούμπλεφ (2 break) ο οποίος προηγήθηκε με 4-1, για να κλείσει κι αυτό το set (6-3) παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στον αγώνα (2-0). 

Η απάντηση του Μονφίς ήρθε στο 3ο σκέλος της αναμέτρησης όπου με break στο 8ο game έκανε το 5-3 παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το set, μειώνοντας σε 2-1. 

Από εκεί και πέρα όμως ο Ρούμπλεφ ήταν ο κυρίαρχος του court. Με τον Μονφίς να παίρνει μόνο 11 συνολικά πόντους από το service του, ο Ρώσος κατέκτησε 5 συνεχόμενα games (5-0), ενώ στη συνέχεια είχε και 3 match-points με τον Μονφίς ωστόσο να φτάνει στο hold μειώνοντας σε 5-1. 

Αυτό ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game του Μονφίς στο φετινό US Open με τον Ρούμπλεφ να κλείνει το ματς σφραγίζοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα Γάλλο, τον Άρθουρ Ρίντερκνες, ο οποίος πέρασε στον επόμενο γύρο με τον Ματέο Μπερετίνι να εγκαταλείπει στο τέλος του 2ου set



US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Ο Ρούμπλεφ νίκησε τον Μονφίς και μπήκε στους “32” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα