Sotheby’s Athens: Μεγάλη νίκη για Παγώνη και πρόκριση στους “8”

Με 5 ελληνικές προκρίσεις στην προημιτελική φάση στο ταμπλό των αγοριών συνεχίστηκε η δράση στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου διεξάγεται το σημαντικό τουρνουά U14 Sotheby’s Athens.

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεχώρισε η νίκη του Ραφαήλ Παγώνη, ο οποίος επικράτησε του Νο2 του ταμπλό του Βέλγου Κίλιαν φαν Ροοστ με 7-6(2), 6-3 παίρνοντας την πρόκριση στους “8” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρου

Νούλα. 

Ο Νο5 του ταμπλό έκανε επίσης εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας τον Πολωνό και Νο11 του ταμπλό Γιαν Παραντόφκσι με 6-3, 6-1. 

Με νίκη συνέχισε την πορεία του στο τουρνουά και ο Νο1 του ταμπλό, Άλκης Μιχαλακόπουλος που ξεπέρασε το εμπόδιο του Νεοζηλανδού Ζαχκάρια Γου με 6-1, 6-3 και στον προημιτελικό της Παρασκευής θα παίξει με τον Λιθουανό Ερίκας Μασκολάιτις που κέρδισε πολύ δύσκολα τον Γιώργο Σινάνη με 5-7, 6-2, 6-4. 

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά εξασφάλισε και ο Κωνσταντίνος Μπιτούνης μετά τη νίκη του επί του Μαρίνου Καρνιάτη με 7-5, 6-0 και πλέον στην επόμενη φάση θα παίξει με τον Ραφαήλ Αντώνιο Γακόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Θησέα Σιδεράκο με 6-3, 6-2. 

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου – Προημιτελικά 

Άλκης Μιχαλακόπουλος (Ελλάδα) – Ερίκας Μασκολάιτις (Λιθουανία)Ρόμπερτ Καμίνσκι (Καζακστάν) – Τιάγκο Πέτερχανς (Ελβετία)Κωνσταντίνος Μπιτούνης (Ελλάδα) – Ραφαή Αντώνιος Γακόπουλος (Ελλάδα)Αλέξανδρος Νούλας (Ελλάδα) – Ραφαήλ Παγώνης (Ελλάδα)

Στην κατηγορία των κοριτσιών είχαμε 3 ελληνικές προκρίσεις στη φάση των “8” με την Στέλλα Νούτσου να επικρατεί της Νεοζηλανδής Ρέντι Τουμάλα με 6-3, 6-4, με την Νο3 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στα προημιτελικά την Σλοβάκα Έλα Σκαλίτσκα που κέρδισε με τη σειρά της την Ευθυμία Πετσουλά με 6-0, 6-4.

Στις “8” πέρασε και η Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά που ξεπέρασε το εμπόδιο της Εσθονής Μία Ελίσε Πινκ με 6-3, 6-2 και στη επόμενη φάση θα παίξει με την Νο4 του ταμπλό Ρουμάνα, Εύα Ιοάνα Σέρτσελ που βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση κόντρα στην Αθανασία Τσακίρη με 6-0, 6-1. 

Στην 8άδα μπήκε και η Κατερίνα Ουσταμπασίδου που επικράτησε της Χριστίνας Αμουργιανού με 6-1, 6-0 με την Νο2 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στα προημιτελικά της Παρασκευής την Ρουμάνα και Νο5 του ταμπλό Μαρία Αλεξάντρα Ματέας, η οποία κέρδισε την Δανάη Δημιτσάνη με 6-1, 6-1. 

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου – Προημιτελικά

Ιοάνα Στεφανία Μπόιαν (Ρουμανία) – Λούσι Βαβρόβα (Τσεχία)Στέλα Νούτσου (Ελλάδα) – Έλα Σκαλίτσκα (Τσεχία)Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά (Ελλάδα) – Εύα Ιοάνα Σέρτσελ (Ρουμανία)Μαρία Αλεξάντρα Ματέας (Ρουμανία) – Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Ελλάδα)

The post Sotheby’s Athens: Μεγάλη νίκη για Παγώνη και πρόκριση στους “8” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα