Tσιτσιπάς: “Ευχαριστώ για την wild card!”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά τη διάρκεια της απονομής του δεύτερου τίτλου καριέρας του στη Μασσαλία, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την, προ διετίας, wild card που του είχαν δώσει!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε ότι δεν ξεχνά όσους τον βοήθησαν στα πολύ πρώτα του βήματα στο τουρ!

Ο Έλληνας τενίστας που πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 20 ετών τον δεύτερο τίτλο καριέρας του στο τουρ στη Μασσαλία θυμήθηκε το γεγονός ότι πριν από δύο χρόνια το συγκεκριμένο

τουρνουά του είχε δώσει wild card για το βασικό ταμπλό, σε μια περίοδο που ακόμα δεν ήταν ευρέως γνωστός και έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό τουρ!

“Δεν ξεχνώ αυτό που κάνατε για μένα τότε! Σήμαινε πολλά το ότι πιστέψατε σε μένα τότε και το εκτιμώ απεριόριστα. Για αυτόν τον λόγο αγαπώ πολύ αυτό του τουρνουά” ανέφερε ο Στεφ κατά τη διάρκεια της απονομής.

Εμφανώς λιγότερο “τρακαρισμένος” σε σχέση με την πρώτη απονομή τίτλου που είχε βιώσει τον περασμένο Οκτώβρη στη Στοκχόλμη, ο Έλληνας τενίστας συνεχάρη τον Μιχαήλ Κουκούσκιν για την εξαιρετική του πορεία μέχρι τον τελικό (ο Καζάκος φτάνει σε career high στο Νο38) αλλά και την “σταθερά” της ζωής του, την παρουσία της οικογένειάς του με τον πατέρα του, Απόστολο και τον αδερφό του, Πέτρο να του δίνουν πάντα την απαραίτητη ασφάλεια και ηρεμία ώστε να αποδίδει στο κορτ το 100% των δυνατοτήτων του!

Μακάρι να δούμε τον 20χρονο πρωταθλητή μας όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στο ακόμα πιο ανταγωνιστικό Dubau Duty Free Championships στο οποίο αγωνίζεται κόντρα στον Ματ Έμπντεν στον πρώτο γύρο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Tσιτσιπάς: “Ευχαριστώ για την wild card!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα