Και τώρα κούπα!

Στον 4ο τελικό του στο ATP World Tour θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ψάχνοντας το δεύτερο τίτλο του

Τον Μίκαηλ Κουκούσκιν θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς το μεσημέρι (15:00GR-COSMOTE SPORT 9HD) στον τελικό του Open 13 στη Μασσαλία.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, θα παίξει στον τέταρτο τελικό του, μετά τους τρεις περσινούς σε Barcelona Open, Rogers Cup

και If Stockholm Open, αναζητώντας τον δεύτερο τίτλο καριέρας μετά τη Στοκχόλμη.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν οι δύο άνδρες στο tour, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει στα τρία σετ τον Κουκούσκιν, πέρυσι στο Ντουμπάι.

“Είναι σημαντικό να κερδίζεις τίτλους. Οι τίτλοι σημαίνουν πολλά. Οι τίτλοι δεν έρχονται από μόνοι τους. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να τους κατακτήσεις. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να κερδίζεις έναν τίτλο. Νιώθεις υπέροχα” είπε ο Τσιτσιπάς μετά τη σπουδαία νίκη επί του Νταβίντ Γκοφάν στο 2ο ημιτελικό του Σαββάτου.

Ο Τσιτσιπάς σερβίρει εξαιρετικά όλη την εβδομάδα και κόντρα στον Γκοφάν δέχθηκε μόλις το πρώτο του break στο τουρνουά.

“Ο Μικαήλ βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή φόρμα και παίζει πολύ ωραίο τένις. Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς” είπε ο Στέφανος ενόψει του τελικού.

Ο 31χρονος από το Καζακστάν, Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στον 4ο τελικό της καριέρας του, διεκδικώντας τον δεύτερο τίτλο του μετά από αυτόν στην Αγία Πετρούπολη το 2010.

OPEN 13 DRAW | OOP (-1h)

The post Και τώρα κούπα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα