To post του Κύργιου για τον Τσιτσιπά!

Ο Νικ Κύργιος αφιέρωσε ένα post, μετά την ήττα του στα διπλά από το δίδυμο Καμπάλ-Φάρα, για τον Στέφανο Τσιτσιπά δείχνοντας πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί!

Εντύπωσε προκάλεσε σε όλη την τενιστική κοινότητα η είδηση της συνεργασίας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο στα διπλά της Ουάσιγκτον.

Οι δύο τενίστες δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων στο σύντομο διάστημα της παρουσίας και των δύο στην ATP Tour, ωστόσο, αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει!

Αυτό υποδηλώνει τουλάχιστον

το post του Κύργιου με άμεσο αποδέκτη τον Στέφανο αμέσως μετά την πολύ καλή εμφάνιση που είχαν παρά την ήττα από κορυφαίο δίδυμο στα διπλά, τους Κολομβιανούς Καμπάλ-Φάρα.

Ο Νικ ανέφερε τα εξής: “Μπορεί να βλέπουμε διαφορετικά τη ζωή. Σήμερα, ήταν όμως μια ξεχωριστή στιγμή και ειλικρινά ήταν υπέροχο να μοιράζομαι το κορτ μαζί σου. Είναι πολύ ωραίο να σε βλέπω να έχεις “ανθίσει” στον παίκτη που είσαι τώρα και είσαι μόνο στην αρχή. Θα βοηθήσεις και θα εμπνεύσεις πολλούς ανθρώπους. Τα λέμε στο Σινσινάτι”.

Είναι προφανές ότι οι σχέσεις μεταξύ τους έχουν ρυθμιστεί εκ νέου και μάλλον ο Στεφ θα αποφύγει τα…πυρά που εξαπολύει κατά καιρούς ο Νικ κόντρα σε όσους δεν συμπαθεί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@stefanostsitsipas98 x We may go about things differently…but, tonight was a special moment and honestly it was awesome to share the court with you. It’s been cool to see you bloom into the player you are, and you are only at the beginning. You are gonna be able to help and influence a lot of people. See you in Cincinnati @ccsnaps13

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NK (@k1ngkyrg1os) στις 29 Ιούλ, 2019 στις 8:25 μμ PDT

Κώστας Αϊτάκης

The post To post του Κύργιου για τον Τσιτσιπά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα