Υπομονή για οδηγίες ζητάει ο Ζαννιάς

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, ζητάει υπομονή από τα σωματεία μέλη της ΕΦΟΑ, σχετικά με το κλείσιμο ή όχι των ακαδημιών τένις.

Ο κ. Ζαννιάς αναφέρει ότι πρέπει να σταματήσει η παραπληροφόρηση, “μέχρι να βγει η Κοινή Υπουργική Απόφαση και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα τα οποία θα εξειδικεύσουν τη λειτουργία των Σωματείων”, όπως χαρακτηριστικά

τονίζει.

“Με χθεσινή δημοσίευσή μου στο facebook, παραίνεσα να σταματήσει η παραπληροφόρηση και ο παραγοντισμός. Δυστυχώς συνεχίζεται! Παρακαλώ για τελευταία φορά να γίνει αντιληπτό ότι, θα προηγηθεί η δημοσίευση της ΚΥΑ και θα ακολουθήσουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, που θα εξειδικεύσουν τη λειτουργία των Σωματείων και των εργαζόμενων.
Επαναλαμβάνω ότι, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. έπραξε και θα πράξει ότι είναι δυνατό, για να μη σταματήσει η δραστηριότητα, πλην αγώνων κάθε είδους που δεν ελέγχονται με διαρκή τεστ covid 19, πάντα σε συνεργασία με την Πολιτεία.

Είναι προφανές ότι, όταν τα σχολεία λειτουργούν σε κλειστούς χώρους με 20 και πλέον παιδιά, είναι παράλογο να μη λειτουργήσουν οι ακαδημίες του Τένις σε ανοικτό χώρο με έξι παιδιά ανά 658 τετραγωνικά μέτρα γηπέδου. Ας κάνουμε λίγο υπομονή”

Η προηγούμενη ανάρτηση του Προέδρου της ΕΦΟΑ, ήταν αυτή:

The post Υπομονή για οδηγίες ζητάει ο Ζαννιάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα