Φουριόζος Σίνερ, στο κόλπο της πρόκρισης (vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ μπήκε από το… παράθυρο στη φάση των ομίλων των ΑΤΡ Finals και έκανε φοβερό ντεμπούτο, “ισοπεδώνοντας” τον Χούμπερτ Χουρκάτς!

Ο 20χρονος Ιταλός, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, έχασε μόλις τέσσερα games από τον καλό του φίλο και Νο9 τενίστα στον κόσμο και μπήκε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Μετά από 88 λεπτά μάχης, ο Σίνερ επικράτησε του Πολωνού αντιπάλου του με 6-2, 6-2 και πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων

στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ώστε να προκριθεί -ακόμη και με δυο παιγμένα ματς- στους “4” καλύτερους του θεσμού!

Home hero delivers

The moment @janniksin grabbed his maiden win at the #NittoATPFinals against his good friend Hubert Hurkacz pic.twitter.com/lkYAt5OQoA

Tennis TV (@TennisTV) November 16, 2021

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο Ιταλός θα πρέπει να κερδίσει τον -ήδη περασμένο- Ντανίλ Μεντβέντεφ, κι αν ο Χουρκάτς επιβληθεί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο έτερο ματς της ημέρας, τότε θα περάσει ως 2ος.

Μεγάλη εμφάνιση για τον Σίνερ το βράδυ της Τρίτης. Πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του από τον Χουρκάτς στο Miami Masters νωρίτερα φέτος, και σερβίροντας υποδειγματικά, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον 24χρονο.

From one to the other

The only two Italians to win a singles match at the ATP Finals: Jannik Sinner & Matteo Berrettini@janniksin @MattBerrettini #NittoATPFinals pic.twitter.com/7mFVhgiY4u

Tennis TV (@TennisTV) November 16, 2021

Με 44/69 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε το ματς ο Νο11 τενίστας του κόσμου, που ξεσήκωσε την Pala Alpitour ουκ ολίγες φορές, με τις φοβερές επιστροφές του στα σερβίς του Χουρκάτς.

Δεν δέχθηκε break στο ματς και έκανε τέσσερα (4/6 break points), για να φτάσει στη νίκη με χαρακτηριστική άνεση. Ο Σίνερ έκανε μόλις 11 αβίαστα λάθη, ενώ “πλήγωσε” τον Πολωνό πίσω από το 2ο σερβίς του. Εκεί, ο Χουρκάτς κέρδισε μόλις 5/16 πόντους (32%).

Ο ταλαντούχος Ιταλός αφιέρωσε την παρθενική νίκη της καριέρας του σε ATP Finals, στον μεγάλο άτυχο της φετινής διοργάνωσης, Ματέο Μπερετίνι.

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φουριόζος Σίνερ, στο κόλπο της πρόκρισης (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα