Indian Wells: Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας

10:42 6/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Πρεμιέρα σήμερα στο πρώτο ATP Masters 1000 της χρονιάς και το πρόγραμμα της 1ης ημέρας περιλαμβάνει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για τον 1ο γύρο, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες…

Το καθημερινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 21:00GR-COSMOTE TV και ολοκληρώνεται νωρίς το πρωί με τους τελευταίους αγώνες να μπαίνουν περίπου στις 06:00GR.

Από το Order of Play της πρεμιέρας,

ξεχωρίζει η μάχη των δύο πρώην Top10, Άντι Μάρει και Νταβίντ Γκοφάν στο Stadium 1 (01:00GR), με τον 5-Αντρέι Ρούμπλεφ να τους περιμένει στο 2ο γύρο αλλά και η αναμέτρηση Κοκκινάκης-Όφνερ που ανοίγει το πρόγραμμα στο Stadium 2 (21:00GR).

Πιθανότατα στο τελευταίο της BNP Paribas Open, η 43χρονη Βίνους Γουίλιαμς θα παίξει στο κεντρικό court με την Ναό Χίμπινο ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του Stadium 2, η Πάολα Μπαντόσα θα αντιμετωπίσει την Άσλιν Κρούγκερ (06:00GR).

Από τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, θα γίνει γνωστός και ο πρώτος αντίπαλος του υπερασπιστή του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος περιμένει στο 2ο γύρο έναν εκ των Αρνάλντι-Λούκα Βαν Άσε που αγωνίζονται στο ξεκίνημα της ημέρας στο Stadium 4.

Τον αντίπαλό του θα μάθει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα προκύψει από την αναμέτρηση του qualifier Λούκας Πουίγ κόντρα στον Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί το ντέρμπι του 1ου γύρου μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ και του Μίλος Ράονιτς.

An electric day 1 awaits #TennisParadise pic.twitter.com/cZivXwG1o7

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 6, 2024

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα