Ταλίν: Η Κρεϊτσίκοβα τον τίτλο μέσα στο σπίτι της Κόνταβεϊτ (vids)

Η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα χάλασε το…πάρτι των Εσθονών που είχαν στήσει για τη συμπατριώτισσά τους, Ανέτ Κόνταβεϊτ στον τελικό του Tallinn Open, με την Τσέχα να επικρατεί με 6-2, 6-3 συμπληρώνοντας μια μαγική εβδομάδα στο Ταλίν. 

4th career title @BKrejcikova completes a dream week in Estonia! pic.twitter.com/O6lVbUwE0n

wta (@WTA) October

2, 2022

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για να φτάσει μέχρι τον 4ο τίτλο στην καριέρα της, η Νο27 του κόσμου χρειάστηκε να αποκλείσει κατά σειρά τις Τομλιάνοβιτς, Κόστιουκ, Χαντάντ Μάια, Μπέντσιτς, από την οποία έχασε το μοναδικό set στο τουρνουά, ενώ στον τελικό της Κυριακής επικράτησε και της Κόνταβεϊτ

Από τα μέσα του 1ου set η Τσέχα άρχισε να λειτουργεί εξαιρετικά στο court μετατρέποντας το 2-2 σε 6-2 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Underway in the 2nd set @AnettKontaveit_ | #WTATallinnOpen pic.twitter.com/wzDL0hZrN9

wta (@WTA) October 2, 2022

Στο 2ο σκέλος του τελικού η Κρεϊτσίκοβα δέχθηκε break (0-1), απαντώντας με τρία σερί games (3-1). H Κόνταβεϊτ πήρε πίσω το χαμένο της service για 2η φορά στο set ισοφαρίζοντας σε 3-3. Όμως ένα νέο σερί της Κρεϊτσίκοβα χάρισε στην Τσέχα τη νίκη και τον τίτλο τον πρώτο μετά από τον Ιούνιο του 2021 στην Πράγα και τον 4ο συνολικά στην καριέρα της. 

What a week @BKrejcikova pic.twitter.com/7nFemVQ6L9

wta (@WTA) October 2, 2022

Με τον τίτλο αυτόν η 26χρονη από την ερχόμενη Δευτέρα (3/10) θα βρίσκεται στο Νο23 του κόσμου κερδίζοντας 4 θέσεις, ενώ μία θέση θα κερδίσει η Κόνταβεϊτ προσπερνώντας την Πάουλα Μπαντόσα στο Νο3 του κόσμου. 

TALLINN OPEN SINGLES DRAW l OOP (0h)

The post Ταλίν: Η Κρεϊτσίκοβα τον τίτλο μέσα στο σπίτι της Κόνταβεϊτ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα