Ενσωματώθηκαν οι Μπρίτο και Κάστρο (video)

Δύο νέες παρουσίες μέτρησε σήμερα (6/7) ο Μίλαν Ράσταβατς στη δεύτερη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΑΟΞ εν όψει της νέας περιόδου. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι Μπρίτο και Κάστρο, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα και ενσωματώθηκαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας τους.

Οι δύο παίκτες ήταν οι μόνοι που απουσίασαν από τη χθεσινή πρώτη της Ξάνθης, στα Πηγάδια. Αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις πτήσεις προς την Ελλάδα,
οπότε η απουσία τους ήταν δικαιολογημένη. Εφόσον ξεπέρασαν αυτό το πρόβλημα, γύρισαν και μπήκαν αμέσως στο ρυθμό των υπολοίπων.

Η προπόνηση σήμερα έγινε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΞ, στα Πηγάδια. Το βάρος έπεσε στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και σε ασκήσεις με την μπάλα. Για αύριο (7/7) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΟΞ δημοσίευσε σήμερα στο επίσημο κανάλι της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δηλώσεις που έκαναν χθες (5/7) ο προπονητής, παίκτες (Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ, Φασίδης και Μπαξεβανίδης) και ο πρόεδρος της ομάδας, Άρης Πιαλόγλου, πριν την πρώτη προπόνηση της Ξάνθης.
Keywords
Τυχαία Θέματα