Sibiu Open: Εύκολα στους “8” ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Τούρκο και Νο312 του κόσμου, Εργίν Κίρκιν, τον οποίον και κέρδισε με 6-1, 6-1 σε 70 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στην Τρανσυλβανία αυτή την εβδομάδα (27/9-3/10).

Ο Αυστραλός ήταν αρκετά συνεπής από τη θέση του service έχοντας 70% κερδισμένους πόντους στο 1ο και 63% στο 2ο, ενώ από την άλλη ο Κίρκιν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κυρίως στο 2ο service από το οποίο πήρε μόλις 3 πόντους σε όλο το παιχνίδι (3/20).

Στα προημιτελικά ο Κοκκινάκης

θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό επικίνδυνο αριστερόχειρα Σλοβάκο (Νο119), Άλεξ Μόλτσαν, ο οποίος πέρα από τους 2 τίτλους που έχει φέτος σε τουρνουά Challenger, τον περασμένο Μάιο έφτασε στον τελικό του τουρνουά της ΑΤΡ στο Βελιγράδι αντιμετωπίζοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τη μίνι έκπληξη της ημέρας έκανε ο Γάλλος και Νο297 του κόσμου, Ζοφρέ Μπλονκανό, ο οποίος επικράτησε του Νταμίρ Τζουμχούρ, με 6-2, 4-6, 6-2. Θυμίζουμε ότι ο Βόσνιος είχε αποκλείσει τον Πέτρο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του τουρνουά. 

Να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει στο διπλό, έχοντας ως παρτενέρ τον Ρουμάνο Βίκτορ Βλαντ Κόρνεα, με τους δύο παίκτες να έχουν προκριθεί στα προημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσουν τους Ζοφρέ Μπλονκανό (Γαλλία) και Αριούν Κάντε (Ινδία).

Θάνος Σταθόπουλος

The post Sibiu Open: Εύκολα στους “8” ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα