Rome Masters: Το πρόγραμμα της Τετάρτης στη Ρώμη

Χωρίς Ελληνικό ενδιαφέρον, μετά από πολλές μέρες, το σημερινό πρόγραμμα του Rome Masters, κατά το οποίο ξεκινά η προημιτελική φάση στο ανδρικό ταμπλό, ενώ ολοκληρώνεται ο αντίστοιχος γύρο στο ταμπλό των γυναικών.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ εκκινεί στις 14:00 GR μετά το μεσημέρι (COSMOTESPORT 6HD), με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον Χόλγκερ Ρούνε, σε μία αναμέτρηση που υπόσχεται πλούσιο θέαμα, και με δεδομένη την εικόνα και των δύο τις τελευταίες μέρες, αναμένεται αμφίρροπη.

Περίπου δύο ώρες αργότερα (16:00 GR), η Πάουλα Μπαντόσα θα παίξει κόντρα

στην Γιελένα Οσταπένκο για μια θέση στα ημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης στη γειτονική μας χώρα, ενώ στις 20:00 GR θα πάρουν θέσεις στο κορτ οι Κάσπερ Ρουντ και Φραντσίσκο Σερούντολο, όπου ο νικητής αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τζόκοβιτς-Ρούνε στα ημιτελικά.

Την αυλαία στην αγωνιστική δράση της ημέρας θα ρίξει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίγκα Σφιόντεκ και Έλενα Ριμπάκινα, που αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:30 GR.

Η νικήτρια του τελευταίου προημιτελικού θα διασταυρωθεί με αυτήν από το ματς Μπαντόσα-Οσταπένκο, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα είναι ανάμεσα στις Βερόνικα Κουντερμέτοβα και Ανχελίνα Καλίνινα.

The post Rome Masters: Το πρόγραμμα της Τετάρτης στη Ρώμη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα