Ακόμη ένα show… τρέλας από τον Περ

Ο… εύθραυστος Μπενουά Περ, άφησε και πάλι το στίγμα του με την παρουσία του στο Rome Masters, παρά τον αποκλεισμό του από τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος ηττήθηκε στα δυο σετ από τον Στέφανο Τραβάγκλια στο ντεμπούτο του στο Ιταλικό Masters, όμως έκλεψε τις -αρνητικές- εντυπώσεις με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στις αρχές του δευτέρου σετ, κι ενώ το σκορ ήταν 6-4, 2-2 υπέρ του

Τραβάγλια, ο chair umpire της αναμέτρησης, Κάρλος Μπερνάρνεζ, υπέδειξε άουτ ένα σερβίς του Περ.

Ο 32χρονος Γάλλος πήγε κοντά στο φιλέ για να δει το σημάδι και μόλις το αντίκρισε, το ματς πήρε άγρια ομορφιά.

Ο Περ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό το σημάδι ήταν άουτ και λογομάχησε με τον Βραζιλιάνο διαιτητή. Ο Μπερνάρντεζ… βράχος, έδωσε 2ο σερβίς και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Περ έξαλλο.

Προφανώς, τα νεύρα του πέρασαν και στο παιχνίδι του. Τρία συνεχόμενα double faults και… break χωρίς κόπο για τον Τραβάγλια.

Στην αλλαγή τερέν (3-2) ο Περ πήγε πάνω από το σημάδι και το έβλεπε αρκετή ώρα, προσπαθώντας να πιστέψει ότι ήταν άουτ. Μάταια όμως. Ζήτησε από τον Μπερνάρντεζ να βγάλει φωτογραφία τη μπάλα για να μπορέσει να την κοινοποιήσει μετά το ματς.

Ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες της ΑΤΡ. Ο Περ αποκρίθηκε: “Θα πληρώσω το πρόστιμο. Δεν με νοιάζει”. Στη συνέχεια έβγαλε το κινητό του και τράβηξε το σημάδι από πολλές λήψεις.

Τιμωρήθηκε με unsportmanlike conduct αλλά δεν… ίδρωσε το αυτί του. Από εκείνη τη στιγμή, άρχισε το μονόλογο. Προσπαθούσε να βάλει στο παιχνίδι και το box του Τραβάγλια, όπου καθόντουσαν ο προπονητής και η κοπέλα του Ιταλού.

Συνεχώς ρωτούσε τον προπονητή του Τραβάγλια αν είναι μέσα ή έξω η μπάλα. Τελικά, εκείνος του απάντησε: “Καλύτερα να συνεχίσεις να παίζεις και να μην ασχολείσαι με αυτό”. Τότε ο Περ εκνευρίστηκε παραπάνω.

“Δεν είσαι προπονητής μου. Θα κάνω ότι γουστάρω στο παιχνίδι μου”. Η απάντηση του Γάλλου.

Για την ιστορία, η μπάλα από το σερβίς του Περ ήταν όντως άουτ, όπως έδειξε η συνδρομητική τηλεόραση στο τηλεοπτικό hawk eye. Η μπάλα ήταν στο… χιλιοστό, αλλά ο Μπερνάρντεζ είχε δίκιο και ο Περ άδικο.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ακόμη ένα show… τρέλας από τον Περ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα