Με δυσκολία στις “32” της Ρώμης η Κβίτοβα (vid)

Η Πέτρα Κβίτοβα δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Μάγδα Λινέτ.

Η 29χρονη Πολωνή αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για το Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο, η 30χρονη Τσέχα κατάφερε να επικρατήσει με 1-6, 6-0, 6-2 και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Internazionali BNL d’Italia, μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά.

Το Νο46 του κόσμου μπήκε πολύ δυναμικά στο εναρκτήριο σετ. Έβρισκε απάντηση σε κάθε χτύπημα της αντιπάλου της, πραγματοποίησε δύο breaks, ενώ η ίδια δεν δέχθηκε κανένα και έκανε

με συνοπτικές διαδικασίες το 0-1.

Στο 2ο σετ, η Κβίτοβα μπήκε αποφασισμένη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και τα κατάφερε. Ήταν ανώτερη σχεδόν καθ’ όλη την διάρκειά του και με σύμμαχο το εξαιρετικό 1ο σερβίς της (10/13, 77%), κατόρθωσε να οδηγήσει την αναμέτρηση σε 3ο και καθοριστικό σετ.

Εκεί, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Νο11 του ταμπλό μίλησε.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, επέβαλε τον ρυθμό της και έχοντας ποικιλία και δύναμη στα χτυπήματα της, έφτασε στην πολυπόθητη νίκη. Στους “32” του Ιταλικού event, θα αντιμετωπίσει είτε τη Βέρα Ζβονάρεβα.

Mental steel from the No.11 seed.

@Petra_Kvitova turns things around against Linette to progress #IBI21 pic.twitter.com/5HgHBgkssR

wta (@WTA) May 10, 2021

Στο μεταξύ, την πρόκριση για τον 2ο γύρο της Ρώμης πήρε και η Ίγκα Σβίατεκ, καθώς η Άλισον Ρίσκε αποσύρθηκε πριν το τέλος του 1ου σετ. Η πρωταθλήτρια του Roland Garros 2020, μέχρι εκείνη την στιγμή προηγούνταν με 5-4.

ITALIAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Με δυσκολία στις “32” της Ρώμης η Κβίτοβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα