Rome Masters: Στη μάχη του τίτλου ο Τζόκοβιτς

Τρίτη ημέρα αγώνων στο Foro Italico και ο πέντε φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης (2008, 2011, 2014, 2015, 2020) Νόβακ Τζόκοβιτς, θα ξεκινήσει την προσπάθεια κατάκτησης ενός ακόμη τίτλου στη Ρώμη αλλά και την υπεράσπιση του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει στο Center Court (15:00GR) τον Ασλάν Καράτσεφ από τον οποίον έχει χάσει στη μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο χώμα (Βελιγράδι 2021) ενώ είχε κερδίσει τον Ρώσο στην πρώτη τους συνάντηση, λίγους μήνες νωρίτερα στο Australian Open

2021.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στη χρονιά, ο 34χρονος Σέρβος έδειξε στη Μαδρίτη ότι πλησιάζει στην καλύτερή του κατάσταση, παρά τον αποκλεισμό με ανατροπή στα ημιτελικά της Ισπανικής πρωτεύουσας από τον υπερφορμαρισμένο Κάρλος Αλκαράθ.

“Κάθε εβδομάδα, φτάνω ολοένα και πιο κοντά στο επιθυμητό επίπεδο. Στη Μαδρίτη, παρ’ότι αποκλείστηκα στα ημιτελικά, έπαιξα πολύ καλό τένις. Σωματικά νιώθω στο 100%. Επανήλθα γρήγορα μετά την 3ωρη μάχη με τον Αλκαράθ και αυτό είναι καλό νέο, τόσο για τη Ρώμη όσο και για τον μεγάλο μου στόχο που είναι το Παρίσι” δήλωσε ο Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών του στην Αιώνια Πόλη.

Από το σημερινό πρόγραμμα θα προκύψει και ο πρώτος αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ στη Ρώμη, με τον Ισπανό 10 φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης να περιμένει το νικητή του αγώνα Ίσνερ-Τσερούντολο (13:30GR).

Στο ξεκίνημα της ημέρας (12:00GR) Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Μπράντον Νακασίμα θα παλέψουν για την πρόκριση στο 2ο γύρο του θεσμού, όπου περιμένει το Νο4 του ταμπλό Στέφανος Τσιτσιπάς.

Χουρκάτς-Γκοφάν, Σαποβάλοφ-Μπασιλασβίλι, Αλιασίμ-Νταβίντοβιτς Φοκίνα, Ρούμπλεφ-Κραϊνοβιτς και Σίνερ-Μαρτίνεζ ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Rome Masters: Στη μάχη του τίτλου ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα