RG: Αλκαράζ και Κοκκινάκης στο προκριματικό ταμπλό

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Γαλλικού Όπεν ξεκινάει τη Δευτέρα με τη διεξαγωγή των αγώνων για το προκριματικό ταμπλό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Κάρλος Αλκαράζ και Θανάσης Κοκκινάκης είναι δύο ονόματα που ξεχωρίζουν στο προκριματικό ταμπλό, με τους δύο νεαρούς τενίστες να προέρχονται από τίτλο την προηγούμενη εβδομάδα στο Challenger Tour και να ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό την Τρίτη (25/05).

Ο 18χρονος Ισπανός κατέκτησε τον τίτλο στο Oeiras 3 Challenger της Πορτογαλίας και μάλιστα αυτός ο τίτλος τον έφερε για πρώτη

φορά στο Top100 της παγκόσμιας κατάταξης, καταλαμβάνοντας την 94η θέση την τρέχουσα εβδομάδα.

Στον 1ο προκριματικό γύρο, ο Αλκαράζ θα έχει δύσκολο εμπόδιο καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον δύο φορές φιναλίστ στο ATP Tour, Λούκας Λάτσκο (πρώην Νο44 στον κόσμο) ο οποίος πραγματοποιεί την 11η παρουσία του στο Γαλλικό Όπεν (κυρίως ταμπλό ή προκριματικά).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρεμιέρα του Θανάση Κοκκινάκη στη διοργάνωση, με τον 24χρονο Ελληνοαυστραλό να αντιμετωπίζει τον Αμερικανό, Μακένζι ΜακΝτόναλντ ενώ πιθανός αντίπαλος στο 2ο προκριματικό γύρο είναι ο δύο φορές πρωταθλητής στο ATP Tour, Ρόμπιν Χάασε.

Ο Κοκκινάκης, Νο180 στον κόσμο (ανέβηκε 18 θέσεις αυτή την εβδομάδα), προέρχεται από την κατάκτηση του Challenger στη Μπιέλα της Ιταλίας.

Ο Έρνεστς Γκούλμπις, ημιφιναλίστ του Γαλλικού Όπεν το 2014, θα αντιμετωπίσει το No2 του ταμπλό, Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν στον 1ο γύρο.

ROLAND GARROS QUAL. DRAW | OOP (-1h)

The post RG: Αλκαράζ και Κοκκινάκης στο προκριματικό ταμπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα