Premier Padel: Συνέχεια στη δράση με το Mendoza P1

13:45 3/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Η πόλη Μεντόσα της Αργεντινής θα έχει την… τιμητική της αυτή την εβδομάδα στον κόσμο του πάντελ, φιλοξενώντας το Mendoza P1 για το Τουρ του Premier Padel. Πρόκειται για το 4ο φετινό τουρνουά του συγκεκριμένου σιρκουί και ταυτόχρονα το τελευταίο πριν τη θερινή διακοπή, που θα προσφέρει τρεις εβδομάδες ανάπαυση στους παίκτες.

Αν και αυτή η διοργάνωση απέχει γεωγραφικά… χιλιάδες χιλιόμετρα από όλα τα τουρνουά των τελευταίων εβδομάδων που έγιναν στην Ευρώπη, όλη η “αφρόκρεμα” του Τουρ ταξίδεψε ως τη Λατινική Αμερική, με το ταμπλό να το πιστοποιεί

αυτό. Για τους οικοδεσπότες Αργεντινούς τα μάτια είναι στραμμένα κυρίως στο αμιγώς αργεντίνικο δίδυμο των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ, με τον τελευταίο μάλιστα να αγωνίζεται φέτος ως κάτοχος του τίτλου από πέρσι (με παρτενέρ τότε τον Πάμπλο Λίμα).

Οι Φράνκο Στούπατσουκ και Πάμπλο Λίμα πρωταθλητές το 2022.

Αξιοσημείωτο είναι πως η φετινή θα είναι μόλις η δεύτερη έκδοση του Mendoza P1, με την περσινή παρθενική πάντως να χαρακτηρίζεται διοργανωτικά ως θρίαμβος. Συγκεκριμένα, πάνω από 55.000 θεατές είχαν παρακολουθήσει τη δράση το 2022, με 11.000 να βρίσκονται στις κερκίδες μονάχα την ημέρα του τελικού. Αυτοί οι αριθμοί αποτελούσαν τότε παγκόσμιο ρεκόρ για τα δεδομένα του πάντελ, αν και ξεπεράστηκαν εκ νέου τους επόμενους μήνες.

Παρών στο Mendoza P1 και ο Αρτούρο Κοέγιο (με τον Αγκουστίν Τάπια).

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο τουρνουά θα έχει αποκλειστικά ανδρικό ταμπλό, με τις γυναίκες να έχουν συμμετοχή στο Premier Padel ως τώρα μονάχα στο Italy Major της Ρώμης.

Το ταμπλό του τουρνουά:

The post Premier Padel: Συνέχεια στη δράση με το Mendoza P1 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Premier Padel, Συνέχεια, Mendoza P1,Premier Padel, synecheia, Mendoza P1