Τσιτσιπάς: «Ένιωσα τον κόσμο στο πλευρό μου σήμερα» (vid)

13:01 3/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Φανερά ευχαριστημένος με την εμφάνισή του και με διάθεση για χιούμορ εμφανίστηκε στην on court συνέντευξή του μετά την πρεμιέρα του στο Los Cabos ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου επικράτησε του Τζον Ίσνερ με 6-2, 6-4 σε 77 αγωνιστικά λεπτά και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο 24χρονος Έλληνας κορυφαίος του ταμπλό παρατήρησε πως η κερκίδα είχε πολλά παιδιά παρά το αργοπορημένο της ώρας (μετά τα μεσάνυχτα η τοπική ώρα) και εντυπωσιάστηκε από αυτό, ενώ είπε πως ξέρει ότι οι Μεξικανοί αρέσκονται να ξενυχτάνε και να κάνουν πάρτι.

Μίλησε επίσης τόσο για τον σημερινό

του αντίπαλο, όσο και για τον επερχόμενό του, ενώ ανέφερε επίσης πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν ξυπνήσει θα είναι να προπονηθεί εντατικά.

“Ξέρω πως αρέσει το ξενύχτι στους Μεξικανούς, ξέρω πως τους αρέσει να κάνουν πάρτι. Βλέπω όμως και πολλά παιδιά εδώ, παιδιά είναι ώρα να πάτε για ύπνο είναι πολύ αργά”.

Για τον Νίκολας Τζάρι, είπε: “Είναι καλός παίκτης, έχει πολύ καλά χτυπήματα. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλό τένις.

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή δοκιμασία, αλλά έπρεπε να παίξω με έναν μεγαλόσωμο παίκτη όπως ο Τζον, και θα είναι παρόμοιο αύριο. Ένιωσα τον κόσμο στο πλευρό μου σήμερα, ας συνεχίσουμε να το κάνουμε μαζί”.

Για το πως θα προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι του, δήλωσε: “Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση”.

Post Match on Court Interview! pic.twitter.com/vZDIi2aD2Z

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) August 3, 2023

The post Τσιτσιπάς: «Ένιωσα τον κόσμο στο πλευρό μου σήμερα» (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα