Άριστα στον Σ.Α. Σερρών για τη διοργάνωση του Ε1

09:29 3/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Ε1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών κατά το διάστημα 25/7/2023 έως 1/8/2023.

Συμμετείχαν πάνω από 335 αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι παρά την ζέστη που επικρατούσε έδειξαν τις τενιστικές τους αρετές και ικανότητες. Το πρωτάθλημα παρακολούθησε πλήθος θεατών, οι οποίοι μέχρι αργά το βράδυ παρακολουθούσαν την εξέλιξη των αγώνων. Η αυλαία έπεσε με τον τελικό της κατηγορίας Α18Δ ο οποίος αποτέλεσε τον 340ο αγώνα

του πρωταθλήματος.

Συνδιοργανωτές του πανελληνίου πρωταθλήματος ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο Δήμος Σερρών και ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.

Χορηγοί της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι επιχειρήσεις ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ, ΝΕΚΤΑΡ ΑΕ, Hotel Elpida Resort and spa, VK action, Οπτικά Στέφανος Παπανίκος καθώς και η εταιρεία αθλητικών ειδών Babolat τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Την διοργάνωση επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κος Δημ. Σταματιάδης ο οποίος ομολόγησε την άρτια διοργάνωση και εντυπωσιάστηκε από τις αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και ο Έφορος Αγωνιστικού κος Ιωάννης Αθαναηλίδης.

Στις απονομές παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κος Παν. Σπυρόπουλος ο οποίος απένειμε τα τρόπαια στους νικητές και εξήρε τα πολλαπλά οφέλη του αθλητικού τουρισμού και υποσχέθηκε την στήριξη των μελλοντικών διοργανώσεων.

Ευχάριστη και δροσερή νότα κατά την εξέλιξη του τουρνουά αποτέλεσε η προσφορά παγωτών σε αθλητές και συνοδούς (ευγενική χορηγία της ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ -ευχαριστούμε) καθώς και η διανομή πάγου στους αθλητές κατά τις ζεστές ώρες του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τα τοπικά τηλεοπτικά μέσα για την κάλυψη της διοργάνωσης.

Αθλητές, συνοδοί και προπονητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την διοργάνωση, από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις ομορφιές του τόπου μας.

The post Άριστα στον Σ.Α. Σερρών για τη διοργάνωση του Ε1 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα