Σάκκαρη: “Θα ήταν δύσκολο για μένα να χάσω δύο εύκολα ματς”

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Έλενα Ριμπάκινα έκανε η Μαρία Σάκκαρη, που για πρώτη φορά μένει εκτός 4άδας των WTA Finals, αλλά κρατάει τη σημερινή της προσπάθεια να ανατρέψει ένα ματς σχεδόν χαμένο από το πρώτο set.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως ήταν επηρεασμένη από τον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, και πως έπρεπε να το ξεπεράσει αυτό μέσα στο κορτ, προκειμένου να μην ηττηθεί ξανά εύκολα.

“Θα έλεγα ότι ήμουν πολύ τεταμένη, πολύ πιεσμένη.

Μάλλον το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με την Αρίνα ήταν ακόμα στο κεφάλι μου. Η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα ήταν ότι ξεπέρασα αυτόν τον φόβο στο γήπεδο.

Απείχα ελάχιστα από το να κερδίσω το σημερινό παιχνίδι. Πίστευα ότι θα ολοκληρωνόταν το ματς χωρίς να παίξω καλά και ότι θα τέλειωνα τη σεζόν με όχι τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά η σημερινή εμφάνιση μου ήταν πολλά υποσχόμενη.

Η μια πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Είχα δύο πλάσματα να πολεμούν μέσα στο μυαλό μου και μέσα μου. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το ξεπεράσω γιατί θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για μένα να χάσω δύο εύκολα ματς.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου από τον σημερινό αγώνα. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά ήμουν πολύ κοντά στο να κερδίσω αυτόν τον αγώνα, που έμοιαζε χαμένος”.

The post Σάκκαρη: “Θα ήταν δύσκολο για μένα να χάσω δύο εύκολα ματς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, “Θα,sakkari, “tha