Paris Masters: Ο Stan το καθήκον του, ο Ράονιτς τον «χαβά» του

Για τη δεύτερη μέρα του Masters του Παρισιού, ο Στάνισλας Βαβρίνκα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πέτυχε ακόμη μια νίκη κόντρα στο φορμαρισμένο Ντάνιελ Έβανς, ενώ ο Μίλος Ράονιτς κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι από το σερβίς του, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Ο 35χρονος Ελβετός, Νο20 στον κόσμο, περίπου ένα μήνα μετά τη νίκη του επί του Ντάνιελ Έβανς στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, έφτασε σε ακόμη μία επικράτηση, κάνοντας το 5/5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, δείχνοντας ότι έχει «πάρει τον αέρα» του Βρετανού.

Το 6-3, 7-6(3),

φανερώνει ότι ο «Σταν» είχε τον έλεγχο στο εναρκτήριο σετ και χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά του για να πάρει το tie break στο 2ο ενώ τα ποσοστά του στο πρώτο σερβίς (33/40, 83%), δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του να βρει λύσεις και να τον απειλήσει.

Ο Stan the Man, στον επόμενο γύρο θα βρει απέναντι του, τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ζιλ Σιμόν και Τόμι Πολ.

Επίσης στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας των αγώνων στην AccorHotel Arena, ο Μίλος Ράονιτς κέρδισε με 6-3, 6-2, τον Αλιάζ Μπέντενε, πραγματοποιώντας το τέλειο παιχνίδι.

Ο Καναδός big server και Νο17 στη παγκόσμια κατάταξη, έδειξε τι μπορεί να κάνει όταν το σερβίς του βρίσκεται σε καλή μέρα, ισοπεδώνοντας κυριολεκτικά τον αντίπαλο του. Οι 18 άσσοι του και οι μόλις έξι χαμένοι πόντοι σε πρώτα και δεύτερα σερβίς του (37/43), φανερώνουν την απόλυτη κυριαρχία του.

Στην επόμενη φάση θα συναντήσει τον νικητή από το ζευγάρι, Τένις Σάντγκρεν ενάντια του Πιέρ Χέρμπερτ.

E̶m̶i̶l̶y̶ Stan in Paris @stanwawrinka | #RolexParisMasters | : @TennisTV

pic.twitter.com/WZol8r70PX

ROLEX PARIS MASTERS (@RolexPMasters) November 3, 2020

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Paris Masters: Ο Stan το καθήκον του, ο Ράονιτς τον «χαβά» του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα