Τόνι Ναδάλ: Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο G.O.A.T για τρεις λόγους!

Σύμφωνα με τον Θείο του Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί ρωτήθηκαν για το ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στο τένις και πλέον μετά τη κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός από τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ των 20 Grand Slams, το ερώτημα γίνεται ακόμη πιο “καυτό”.

O Τόνι Ναδάλ, θείος και προπονητής του Ράφα, ακόμη δεν μπορεί να είναι σε θέση να πει ότι ο ανιψιός του, είναι

καλύτερος, καθώς τα περισσότερα ρεκόρ είναι ακόμη με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ισπανός προπονητής εξήγησε γιατί διάλεξε ως G.O.A.T τον Ρότζερ Φέντερερ και όχι τον Ράφαελ Ναδάλ.

”Ο Ρότζερ έχει περισσότερες νίκες συνολικά, έχει κατακτήσει περισσότερα τουρνουά και έχει διατηρηθεί για μεγαλύτερο διάστημα ψηλά στη παγκόσμια κατάταξη” είπε ο Τόνι Ναδάλ.

”Φέντερερ και Ναδάλ έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τα στατιστικά γύρω από το τένις και ανεβάζοντας πολύ τον πήχη, κάτι το οποίο είναι δύσκολο να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι” πρόσθεσε.

Ο Ράφαελ Ναδάλ αρνείται να δεχτεί τον τίτλο του κορυφαίου

Παρά το ότι ο Ισπανός τενίστας κατάφερε να κερδίσει το 13ο Ρολάν Γκαρός, φτάνοντας παράλληλα και σε κατακτήσεις Grand Slams τον Ρότζερ Φέντερερ, δεν έχει αποκαλέσει ποτέ τον εαυτό του, ως G.O.A.T, κάτι το οποίο δείχνει και το ήθος και τη ταπεινότητα του.

Μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός ρωτήθηκε από τα media στο Παρίσι, σχετικά με το πως νιώθει που έπιασε το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ.

”Είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα να πιάσω τον Ρότζερ στα 20 Grand Slams, λατρεύω την ιστορία του αθλήματος και σημαίνει πολλά που κατάφερα να φτάσω αυτό το ρεκόρ,” είπε ο Ναδάλ.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τόνι Ναδάλ: Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο G.O.A.T για τρεις λόγους! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα