Paris Major: Ώρα προημιτελικών στο Ρολάν Γκαρός!

13:27 8/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Οι εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός είναι… γεμάτες ενέργεια και δράση αυτές τις ημέρες, καθώς φιλοξενούν το Paris Major για το Premier Padel. Μάλιστα, αυτό είναι το δεύτερο τουρνουά στην ιστορία του συγκεκριμένου Τουρ όπου υπάρχει και ταμπλό γυναικών, διπλασιάζοντας έτσι τον όγκο των αγώνων.

WHAT. A. MATCH! @MaxiSanchezOfi and @luchocapra defeat Moyano / Gil 6/4 2/6 7/5. Welcome to the quarter-finals! #GreenweezParisMajor #PadelStars pic.twitter.com/tTt0XuIzH5

Premier Padel (@premierpadel) September 7, 2023

Το μεσημέρι της Παρασκευής αρχίζουν οι πραγματικά μεγάλες μάχες, καθώς διεξάγονται οι προημιτελικοί και στα δύο ταμπλό. Στους άνδρες οι εκπλήξεις ως τώρα δεν έλειψαν, με την εντυπωσιακότερη να έρχεται από το δίδυμο των Αντόνιο Ντιέστρο και Χαβιέρ Λεάλ. Οι δυο τους επικράτησαν στη Φάση των “32” με 6-2, 6-4 σετ των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ, ενώ ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Χοενάχα και Κουίλεθ στον επόμενο γύρο. Επίσης, οι Χόρχε Νιέτο και Γιόν Σανθ πιστοποίησαν την καλή τους κατάσταση, προκρινόμενοι στα προημιτελικά έπειτα από τη νίκη τους με 7-5, 6-2 επί των Μόμο Γκονθάλεθ και Σάνιο Γκουτιέρες.

Στις γυναίκες, τα μεγάλα φαβορί θα είναι παρόντα στην τελική οκτάδα, δίχως να έχουν αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες στους προηγούμενους γύρους. Χαρακτηριστικά, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ επιβλήθηκαν με 6-0, 6-1 των Σάντσεθ και Σεγάδορ για τη Φάση των “16”, ενώ οι Μάρτα Ορτέγκα και Γκέμα Τριάι επικράτησαν με 6-2, 6-4 των Ροντρίγκες και Ταλαβάν.

What a moment for Alix Collombon in Paris. #GreenweezParisMajor #PadelStars pic.twitter.com/bEsA69aFen

— Premier Padel (@premierpadel) September 7, 2023

Οι όλες μάχες των προημιτελικών θα διεξαχθούν την Παρασκευή με το πρόγραμμα να ανοίξει στις 15:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

The post Paris Major: Ώρα προημιτελικών στο Ρολάν Γκαρός! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Paris Major, Ώρα, Ρολάν Γκαρός,Paris Major, ora, rolan gkaros