Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος τηρεί κατά γράμμα τον "όρο Ρονάλντο" για χάρη των Σαουδαράβων

13:18 8/9/2023 - Πηγή: Contra

Μία από τις βόμβες του καλοκαιριού ολοκλήρωσε η Αλ Χιλάλ καθώς έκανε δικό της αντί του ποσού του 90.000.000 ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει ένα βασιλικό συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας το οποίο και του αποφέρει ένα ποσό κοντά στα 150.000.000 ευρώ ετησίως αλλά και μπόνους όταν αυτός προωθεί το πρωτάθλημα είτε μέσω δηλώσεών του είτε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάτι τέτοιο ξεκίνησε μάλιστα να κάνει πριν καλά καλά καταγράψει

κάποια συμμετοχή με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του με αφορμή την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νέι δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι αρκετά δύσκολο καθώς πλέον σ΄ αυτό αγωνίζονται αρκετά ονόματα από το πάνω ράφι.

"...Ο ρυθμός της προπόνησης είναι έντονος, η δίψα για νίκη είναι μεγάλη. Θέλω να κερδίσω τίτλους με την Αλ Χιλάλ. Δεν αλλάζει τίποτα στο κεφάλι μου. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσεις το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας γιατί υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν γίνει πιο δυνατές, υπάρχουν γνωστοί παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα και αυτό θα το δείτε"

Θυμίζουμε πως σε όλα τα μεγάλα ονόματα που έχουν πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, υπάρχει ειδικός όρος στα συμβόλαιά τους ο οποίος αναφέρει πως πρέπει να διαφημίζουν με κάθε τρόπο το πρωτάθλημα. Την αρχή έχει κάνει εδώ και καιρό με τις αναρτήσεις αλλά και τις δηλώσεις του στον Τύπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Σάντσο

Λίβερπουλ: Κι όμως! Οι "κόκκινοι" πλην του Καϊσέδο κατέθεσαν πρόταση άνω των 100 εκατ. και για άλλο χαφ αλλά "έφαγαν πόρτα"

Δεν σταματάει πουθενά η Τσέλσι: Θέλει να κλείσει από τώρα επιθετικό με 30 εκατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεϊμάρ, Βραζιλιάνος, Ρονάλντο, Σαουδαράβων,neimar, vrazilianos, ronalnto, saoudaravon