Padel: Παροξυσμός με τη νέα ρακέτα του Χουάν Λεμπρόν

Ο Χουάν Λεμπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης Padel στον κόσμο και η συνεργασία του με τη Babolat, δημιούργησε κάτι μοναδικό που έχει ενθουσιάσει τους παντελίστες ανά τον κόσμο.

Η Babolat Technical Viper ήταν ήδη ένα από τα κορυφαία frames της αγοράς, ωστόσο οι βελτιώσεις στο design και οι τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί, την κατατάσσουν στην κορυφή του αθλήματος.

Τα cosmetics της νέας ρακέτας του Χουάν Λεμπρόν, είναι

εξωπραγματικά. Το φινίρισμα, τα χρώματα, η αίσθηση και το logo του “λύκου”, έχουν δημιουργήσει ίσως το πιο ωραίο frame που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα padel courts.

Πρόκειται για μια πολύ επιθετική ρακέτα που το κύριο μέλημά της είναι η δύναμη και η ακρίβεια σε κάθε χτύπημα. Απευθύνεται σε υψηλού επιπέδου παίκτες που έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν την άμυνα σε επίθεση με ένα χτύπημά τους. Τα επίπεδα σπιν της ρακέτας είναι εντυπωσιακά, αφού η σαγρέ επιφάνεια μεταφέρει άψογα τα φάλτσα στο μπαλάκι.

Παράλληλα, η ρακέτα έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία Vibrabsorb2, ένα σύστημα κατασκευασμένο από ελαστομερές υλικό που μειώνει την ακαμψία και απορροφά την ενέργεια από τις κρούσεις για τη μείωση των τραυματισμών στον καρπό και τον βραχίονα.

Οι οπές έχουν βελτιστοποιημένη κατανομή και μέγεθος (Holes Pattern System) που προσαρμόζονται στο σχήμα διαμαντιού της ρακέτας για τη βελτίωση της μετάδοσης ισχύος και την επίτευξη πιο ακριβών χτυπημάτων. Σε αυτό προστίθεται η επιφάνεια με ανάγλυφη και τραχύτητα “3D SPIN+” που σας δίνει εξαιρετικό έλεγχο στην μπάλα.

Θα τη βρείτε στην ελληνική αγορά με τη συλλεκτική της θήκη η οποία προσδίδει μια πολύ premium προσέγγιση, όπως αρμόζει στο συγκεκριμένο frame.

The post Padel: Παροξυσμός με τη νέα ρακέτα του Χουάν Λεμπρόν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα