Μπρέντφορντ : Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο κόουτς Φρανκ

Ο Δανός προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του και θα παραμείνει στον πάγκο του συλλόγου ως το καλοκαίρι του 2027.

Merry Christmas everyone

The boss is here to stay until 2027 #BrentfordFC pic.twitter.com/txTkoOnYOQ

— Brentford FC (@BrentfordFC) December 24, 2022

Ο

49χρονος Φρανκ ανέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο του 2018 και έχει νικήσει σε 92 από τα 207 παιχνίδια που έχει βρεθεί στον πάγκο.

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο υπέγραψε ως τον καλοκαίρι του 2025 αλλά η ομάδα έσπευσε να επεκτείνει την συνεργασία μαζί του για δύο ακόμη χρόνια.

Η Μπρέντφορντ είναι 10η στην βαθμολογία φέτος :

“Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Το 2027 είναι απλά ένα νούμερο. Μπορεί σε τρεις ημέρες να με απολύσουν. Ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι ικανοποιημένος και είπα και νωρίτερα στην σεζόν ότι μέσα μου νιώθω, ότι έχουν αρκετή δουλειά ακόμα στην Μπρέντφορντ αν και έχουμε αρκετές επιτυχίες όλοι μαζί στον σύλλογο. Έχουμε νεο στάδιο, ανεβήκαμε στην Premier League και τώρα είμαστε άνετοι στην βαθμολογία. Δουλεύω σε μια ομάδα που από τον πρώτο ως τον τελευταίο, είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Όλοι θέλουν την βελτίωση και η κουλτούρα που υπάρχει με κάνει και εμένα να θελω να βελτιωθώ” ειπε ο κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα