Προγνωστικά Στοιχήματος: Η… άμαθη Χέρτα θα πληρώσει

Άρχισε η Β´ Γερμανίας με το Αμβούργο να παίρνει τη νίκη απέναντι στη Σάλκε, η συνέχεια δίνεται σήμερα. Η Φορτούνα πέρυσι κυνήγησε την άνοδο μέχρι ενός σημείου. Ήταν ομάδα που στηρίχθηκε αρκετά στην έδρα της. Η πρεμιέρα τη φέρνει αντιμέτωπη με τη Χέρτα η οποία υποβιβάστηκε. Έχασε κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά στηρίζεται στη δουλειά του συνόλου και τον προπονητή, Τιουν.

Η Χέρτα από την άλλη είναι η ομάδα παράδειγμα προς αποφυγή. Μέσα σε 4 χρόνια ξόδεψε σχεδόν 400 εκατομμύρια και τελικά… κατάφερε να πέσει κατηγορία. Ποδοσφαιρικά εγκλήματα από τους διοικούντες,

εμπιστοσύνη σε προπονητές που δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν το… καράβι. Πλέον άπαντες οφείλουν να αλλάξουν ρότα και δεν είναι καθόλου εύκολο να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων. Το ρόστερ είναι εντελώς διαφορετικό, έχουν φύγει ήδη οι μισοί παίκτες, ακολουθούν κι άλλοι! Θα χρειαστεί χρόνος οι νέοι να γίνουν ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στην Ελβετία η Λωζάνη ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Γιούνγκ Μπόις στις καθυστερήσεις, η εμφάνισή της όμως ήταν πειστική απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μπροστά στο κοινό της θα γίνει περισσότερο τολμηρή, έχει παίκτες να παράξουν ποδόσφαιρο και να απειλήσουν ουσιαστικά. Η φιλοξενούμενη Γκρασχόπερς ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από τη Σερβέτ, βγήκαν στην επιφάνεια οι αδυναμίες του ρόστερ ειδικά ανασταλτικά. Είναι αναγκασμένη να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο, δεν θέλει να μείνει πίσω, από νωρίς, είναι σύνολο που παίζει ανοικτά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φορτούνα μοιάζει έτοιμη για να μπει νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα της Β´ Γερμανίας, η Χέρτα θα χρειαστεί χρόνο να συνηθίσει και η έδρα θα παίξει τον ρόλο της, ο άσος έχει καλές πιθανότητες στο 2.35

Με ήττα ξεκίνησαν Λωζάνη και Γκρασχόπερς, έχοντας όμως διαφορετική εικόνα. Θα ψάξουν και οι δύο τη νίκη, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες και να παρουσιάσουν ένα… χορταστικό ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λωζάνη - Γκρασχόπερς: Goal/Goal & Over 2.5 ( απόδοση 1.95), 19:00 Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χέρτα: 1 (απόδοση 2.35), 21:30
Keywords
Τυχαία Θέματα