O Ράφα μακριά από τη Μαγιόρκα; Ποτέ!

20:15 2/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Η αδερφή, ο θείος και ο φυσιοθεραπευτής του Ραφαέλ Ναδάλ μίλησαν για τη “λατρεία” που έχει ο Ισπανός τενίστας για τον τόπο καταγωγής, κάτι που δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο στο πέρασμα των χρόνων!

Είναι το καμάρι της Μαγιόρκα!

Το τοπικό αεροδρόμιο έχει μία μεγάλη αφίσα με το πρόσωπό του και είναι, το δίχως άλλος, ο σημαντικότερος αθλητής, αν όχι άνθρωπος γενικότερα, που έχει “παράξει” ο συγκεκριμένος τρόπος!

Δεν αγαπά, όμως, μόνο η Μαγιόρκα τον Ράφα Ναδάλ αλλά και ο Ισπανός λατρεύει τον τόπο καταγωγής του και δεν τον ανταλλάσσει με τίποτα!

Παραμένει, άλλωστε, η “βάση” του μέχρι και σήμερα και, από το 2016 και μετά, έχτισε εκεί την υπερσύγχρονη ακαδημία του που τα πηγαίνει περίφημα!

Για την “τρελή” αγάπη και το δέσιμο που έχει ο Ράφα Ναδάλ με τη Μαγιόρκα μίλησαν η αδερφή του, Μαρία Ισαμπέλ, ο θείος του, Μιγκέλ Άνχελ, και ο φυσιοθεραπευτής του, Ραφαέλ Μάιμο.

Η Μαρία Ισαμπέλ ανέφερε: “Ο Ράφα, ακόμα και αν ταξίδευε πολύ από μικρός, πάντα ήθελε να γυρίζει πίσω στην πατρίδα. Δεν νομίζω ότι έχει πιστέψει ποτέ ότι μπορεί να έχει ζωή μακριά από τη Μαγιόρκα!”.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ, παλαιός άσος της Μπαρτσελόνα ανέφερε: “Νομίζω ότι η Μαγιόρκα για τον Ράφα, είναι ένα μέρος που του δίνει μία ηρεμία που δεν έχει πουθενά αλλού. Όταν έρχεται εδώ, νιώθει την αγάπη και τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων του, νιώθει όπως όταν ήταν παιδί”.

Τέλος, ο επί χρόνια συνεργάτης του, Ραφαέλ Μάιμο ανέφερε: Η αίσθηση του να ανήκει σε ένα νησί, να ανήκει στη Μαγιόρκα του δίνει πάντα μία άνεση και ένα ασφαλές μέρος στο οποίο πάντα βρίσκει την απαιτούμενη ενέργεια για να είναι αυτός που είναι!”

Μαγιόρκα και Ράφα Ναδάλ έχουν γίνει πια “ένα”!

Κώστας Αϊτάκης

The post O Ράφα μακριά από τη Μαγιόρκα; Ποτέ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα