O Κύργιος ετοιμάζεται ( ; ) για τη νέα σεζόν!

Αν και, ακόμα, δεν έχει αρχίσει να χτυπά μπάλες εντός κορτ, ο Νικ Κύργιος δηλώνει ενθουσιασμένος για την έναρξη της σεζόν 2019 δίνοντας όλη του την προσοχή στο επερχόμενο Αυστραλιανό Όπεν!

Πέρσι, η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Νικ Κύργιο.

Ο 22χρονος τενίστας κατακτούσε το πολύ σημαντικό τρόπαιο του Brisbane International ενώ έκανε και μια αξιοπρεπή πορεία μέχρι τον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν πριν αρχίσουν τα προβλήματα…

Θέματα τραυματισμών τον κράτησαν εκτός από πάρα πολλά τουρνουά (Ρότερνταμ, DelRay Beach, Ακαπούλκο,

Indian Wells, Εστορίλ, Μαδρίτη, Ρολάν Γκαρός, Βιέννη, Παρίσι, Ατλάντα και Ουάσιγκτον!).

Συμπέρασμα;

Έπαιξε συνολικά σε μόλις 14 τουρνουά με 25 συνολικά νίκες και την κατάταξή του να πέφτει στο τέλος της σεζόν στο Νο35 ενώ, κλασικά, εμφάνισε ζητήματα ψυχολογικής φύσης για το κίνητρό του για το άθλημα.

Ενώ πλησιάζουμε σε μια ξεχωριστή περίοδο της σεζόν για τον νεαρό Αυστραλό, το Αυστραλιανό καλοκαίρι, το μυαλό του φαίνεται να είναι περισσότερο στο Nick Kyrgios Foundation που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

“Πέρσι, πήγα στο Brisbane με ελάχιστες προσδοκίες και το ίδιο θα κάνω και φέτος. Θα παίξω το τένις μου και ό,τι γίνει. Αν τύχει και το πάρω, έχει καλώς! Πιο πολύ με ενδιαφέρει να κερδίσει, ας πούμε το Αυστραλιανό Όπεν”.

“Ακόμα δεν έχω πιάσει ρακέτα και δεν χτυπάω μπάλες. Πιο πολύ ήθελα αυτήν την περίοδο να είμαι στην πατρίδα μου και να ασχοληθώ με το ίδρυμα. Το πάω χαλαρά και κάνω τα δικά μου. Με συγκίνησε το γεγονός ότι αντάλλαξα μπαλιές με μια γυναίκα που είχε κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ήθελε να παίξει τένις στη ζωή της αλλά η ασθένεια δεν της το επέτρεψε” ανέφερε ο Νικ που, η αλήθεια είναι, ότι κάνει θαυμάσια δουλειά σε φιλανθρωπικό επίπεδο.

Βοήθησε ακόμα 94 παιδιά να ενταχθούν σε αθλητικές δραστηριότητες ενώ επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις εγκαταστάσεις του Foundation στην Κανμπέρα.

Κώστας Αϊτάκης

The post O Κύργιος ετοιμάζεται ( ; ) για τη νέα σεζόν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα