Ανυπομονεί για Αμπού Ντάμπι και… Ναδάλ

Ανυπόμονος για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Κάρεν Xατσάνοφ

Μετά το εκπληκτικό finish στο 2018 με τον τίτλο στο Paris Masters και μάλιστα με νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό, ο Κάρεν Xατσάνοφ δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει η νέα χρονιά στο ATP World Tour.

Ο ταλαντούχος Ρώσος, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Mubadala World

Tennis Championships στο Αμπού Ντάμπι το οποίο ξεκινάει στις 27 Δεκεμβρίου και αντιμετωπίζει τον Ντόμινικ Τιμ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά και ο Κατσάνοφ ανυπομονεί γι’αυτό το ραντεβού, θέλοντας να πάρει εκδίκηση απ’τον Ισπανό για την ήττα στο US Open 18.

“Ήταν ένα σπουδαίο ματς και ήμουν πολύ χαρούμενος που κατάφερε να παίξω σε αυτό το level σε ολόκληρο το ματς. Θα είναι πολύ ωραίο να τον συναντήσω ξανά στο Αμπού Ντάμπι και να προσπαθήσω να πιάσω αυτό το επίπεδο. Από αυτό το ματς, κατάλαβα ότι μπορώ να παίξω με παίκτες όπως ο Ράφα, ο Ρότζερ, ο Νόβακ, ο Ντελ Πότρο και οι άλλοι” είπε χαρακτηριστικά ο Xατσάνοφ.

“Όταν ήμουν μικρός, τους έβλεπα να παίζουν και τώρα τους ανταγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο” πρόσθεσε.

Το επίσημο ντεμπούτο του Xατσάνοφ στο 2019, θα πραγματοποιηθεί στο τουρνουά της Ντόχα μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όσον αφορά για τους στόχους του Xατσάνοφ: “Οι στόχοι μπορεί να αλλάξουν καθώς εξελίσσεται η σεζόν. Αυτή τη στιγμή, είμαι στην προετοιμασία μου και δουλεύω πιο σκληρά από ποτέ. Αν συνεχίσω έτσι, είναι πιθανό να κερδίσω περισσότερα πράγματα και να πάω ψηλότερα”.

Ο 23χρονος τερμάτισε στο career high No11 της παγκόσμιας κατάταξης.

The post Ανυπομονεί για Αμπού Ντάμπι και… Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα