O χειρότερος δυνατός αντίπαλος για τον Ναδάλ

Τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο από τα προκριματικά, “τράβηξε” ο Ράφαελ Ναδάλ στην κλήρωση των qualifiers για το κυρίως ταμπλό του Brisbane International.

Ο Ντόμινικ Τιμ, πέτυχε και δεύτερη ανατροπή στο προκριματικό ταμπλό της ATP 250 διοργάνωσης και θα αποτελέσει τον αντίπαλο του 37χρονου Ισπανού στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό που ξεκινάει την Κυριακή.

Ο Τιμ, πρώην Νο3 και νυν Νο98 της παγκόσμιας κατάταξης,

το Σάββατο κέρδισε 2-6, 7-6(4), 6-4 τον Αυστραλό, Νο272 στον κόσμο και την Κυριακή πάλι με ανατροπή 3-6, 6-4, 6-4 τον Τζούλιο Ζεπιέρι (Νο135) για να πάρει το εισιτήριο στο main draw του Brisbane International.

Ο Ναδάλ είχε κληρωθεί με qualifier ή lucky loser, στην κλήρωση του κυρίως ταμπλό και περίμενε τον αντίπαλό του την Κυριακή.

Έτσι, Ναδάλ και Τιμ θα συναντηθούν 16η φορά στην καριέρα τους και πρώτη μετά από τρία χρόνια (ATP Finals 2020), με τον Ισπανό να προηγείται 9-6 στο μεταξύ τους σκορ.

Οι δυο τους μας έχουν χαρίσει ορισμένους επικούς αγώνες, όπως το 2018 στα προημιτελικά του US Open με τον Ράφα να παίρνει τη νίκη στο tie break του 5ου σετ.

Η αναμέτρηση του Ναδάλ με τον Τιμ για τον 1ο γύρο του Μπρισμπέιν, αναμένεται να γίνει την Τρίτη (02/02).

Aυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Ναδάλ στο tour μετά από 12 μήνες και το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι του 1ου γύρου στο Μπρισμπέιν, μετά το Ντιμιτρόφ-Μάρει τη Δευτέρα.

LOCKED IN: Rafa v Domi in the first round #BrisbaneTennis pic.twitter.com/FvKZZfcb0R

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) December 31, 2023

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post O χειρότερος δυνατός αντίπαλος για τον Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα