O Μπαουτίστα Αγούτ λύγισε τον απίστευτο Μάρεϊ (vids)

Όπως το 2019 έτσι και φέτος ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ σταμάτησε την πορεία του Άντι Μάρεϊ επικρατώντας με 6-1, 6-7(7), 6-3, 6-4 μετά από 3 ώρες και 22 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Australian Open για 5η φορά στην καριέρα του. 

Ο Μάρεϊ έδωσε τα πάντα για ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο όμως που ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, δεν επηρεάστηκε από το κοινό παρά μόνο ίσως στο τέλος του 2ου set

όπου είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, απέφυγε τα πολλά λάθη και κατάφερε να λυγίσει τον Βρετανό φτάνοντας στην πρόκριση.



Ο Αγούτ τελείωσε το παιχνίδι με 50 winners και 29 αβίαστα λάθη, με τον Μάρεϊ να έχει περίπου τους ίδιους winners (49), αλλά και 54 αβίαστα! 

Το service του πρώην Νο1 του κόσμου πιέστηκε αφόρητα από τον εξαιρετικό στις επιστροφές Αγούτ (ολοκλήρωσε το ματς με 43%), με τον Σκωτσέζο να έχει κερδίζει μόλις το 61% από το 1ο service (82/137) την ίδια ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό του Αγούτ έφτανε το 79% (63/80).

Μετά από ένα επιβλητικό 1ο set με τον Αγούτ να το κατακτά σε 29 λεπτά παραχωρώντας μόλις ένα game, στη συνέχεια ο Ισπανός βρέθηκε και πάλι με break μπροστά (3-1), αλλά ο Μάρεϊ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4. 

Το set πήγε στο tie-break εκεί όπου ο Αγούτ προηγήθηκε με 5/2 και 6/4 έχοντας δύο set-points στη διάθεσή του, όμως ο Μάρεϊ πήρε τους 5 από τους τελευταίους 6 πόντους για να κατακτήσει το set ισοφαρίζοντας μέσα σε αποθέωση.

Το 3ο σκέλος ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο service τους, ωστόσο και πάλι ο Αγούτ κατάφερε να κάνει το break σε καθοριστικό σημείο (5-3) για να κλείσει το set αμέσως μετά παίρνοντας και πάλι κεφάλι με 2-1. 

Στο 4ο set ο Μάρεϊ ξεκίνησε ιδανικά. Το hold και break τους έδωσε προβάδισμα με 2-0, όμως ο Βρετανός δεν κατάφερε να το εξαργυρώσει με τον Αγούτ να το παίρνει άμεσα πίσω και στη συνέχεια να ισοφαρίζει σε 2-2.

Με τον Μάρεϊ να πασχίζει να κρατήσει το service του ο Ισπανός βρήκε ένα ακόμα break στο 9ο game κάνοντας το 5-4 για να σφραγίσει τη νίκη λίγο αργότερα με 6-4 φτάνοντας στη 2η εβδομάδα του τουρνουά. 

Στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τόμι Πολ, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε του συμπατριώτη του Τζένσον Μπρούκσμπι με 6-1 6-4, 6-3 φτάνοντας στους “16” της διοργάνωσης. 



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+9h)

The post O Μπαουτίστα Αγούτ λύγισε τον απίστευτο Μάρεϊ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα