Παναθηναϊκός: Τρεις σημαντικές απουσίες εν όψει ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστική, ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια, ο κόουτς του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός αυτής, έμεινε ο τραυματίας Χόρντουρ Μάγκνουσον που συνέχισε την θεραπεία του, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ που ταλαιπωρείται από ίωση καθώς και ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, που είναι τιμωρημένος.

Ο Ιβάν

Γιοβάνοβιτς, πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή, τον 23χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Μιγκέλ Ταβάρες που αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν σήμερα (21/1) την προετοιμασία τους για το αυριανό (22/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (στη Λεωφόρο για την 19η αγωνιστική της Super League), με τον προπονητή της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές την αποστολή, αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σxένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρα, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρα, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσή και Ταβάρες.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα