Nordea Open: Δεύτερος φετινός τίτλος για Ρούμπλεφ (vid)

Παίζοντας εξαιρετικά στο 2ο set ο Αντρέι Ρούμπλεφ εξασφάλισε τον 2ο τίτλο του μέσα στη σεζόν, μετά από εκείνον στο Μόντε Κάρλο τον περασμένο Απρίλιο, επικρατώντας του Κάσπερ Ρουντ με 7-6(3), 6-0 σε μία ώρα και 33 λεπτά. 

Ο Ρώσος, ο οποίος κατέκτησε για 1η φορά στην καριέρα του το Nordea Open, έφτασε πλέον στους 14 τίτλους καριέρας σε σύνολο 22 τελικών, αλλά και τον 5ο σε χωμάτινη επιφάνεια σε 8 τελικούς. 

Παράλληλα αυτή ήταν η 5η νίκη του σε τελικό κόντρα σε παίκτη Top-10, ενώ το 6-0 σε τελικό

το σημειώνει για 2η φορά μετά από τον τελικό στο χωμάτινο 250άρι τουρνουά στο Βελιγράδι κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Ρώσος και Νο7 του κόσμου (πλησίασε ακόμα περισσότερο Χόλγκερ Ρούνε και Στέφανο Τσιτσιπά), είχε σε εξαιρετική ημέρα το service του ολοκληρώνοντας το ματς με 82% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (36/44), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις συνολικά 8 ευκαιρίες για break. 

Στο μοναδικό set που είδαμε ανταγωνιστικό τένις ήταν στο 1ο set μες τον Ρούμπλεφ να φτάνει πρώτος σε break (3-2), αλλά τον Ρουντ να ισοφαρίζει σε 4-4. Το set πήγε σε tie-break εκεί όπου ο Ρώσος το κατέκτησε με 7/3. 

Στο 2ο σκέλος του τελικού οι μόλις 9 πόντοι που κέρδισε από το service του ο Ρουντ δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν με τον Ρούμπλεφ να κάνει πραγματικό πάρτι φτάνοντας στη νίκη και στον τίτλο. 

NORDEA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Nordea Open: Δεύτερος φετινός τίτλος για Ρούμπλεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα