Next Gen ATP Finals: Άρχισαν οι προτάσεις για το μέλλον

H ATP, η διοργανώτρια αρχή του ανδρικού επαγγελματικού τένις, άρχισε τη διαδικασία που θα καθορίσει το μέρος που θα φιλοξενήσει τη δράση στα επόμενα Next Gen ATP Finals από το 2023 έως το 2027.

Από τη δημιουργία του το 2017, το τουρνουά διεξάγεται στο Μιλάνο της Ιταλίας και περιλαμβάνει τους 8 καλύτερους από 21 ετών και κάτω της κάθε σεζόν. Συνολικά 8 από τους νυν 10 κορυφαίους στην παγκόσμια κατάταξη έχουν πάρει μέρος μεταξύ των οποίων ο Στέφανος

Τσιτσιπάς που έχει κάνει δικό του τον τίτλο.

Πέρα από την προβολή των μελλοντικών αστεριών του αθλήματος η διοργάνωση αποτελεί και μία πλατφόρμα δοκιμής καινοτομιών. Πολλοί κανονισμοί και τεχνολογίες δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στο Μιλάνο προτού εφαρμοστούν στο ATP Tour.

Τη διαδικασία επιλογής έχει αναλάβει η Deloitte με το φετινό τουρνουά να αναμένεται το Δεκέμβριο και απομένει η ανακοίνωση των ακριβών ημερομηνιών. Η διαδικασία επιλογής μέρους αποτελεί επίσης και μία ευκαιρία να εκφραστεί το ενδιαφέρον ώστε το τουρνουά να γίνει μελλοντικά ανοικτό και για τις γυναίκες σε συνεργασία με την WTA.

The post Next Gen ATP Finals: Άρχισαν οι προτάσεις για το μέλλον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα